Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kaunis kattaus on puoliruokaa

En ole enää viikonloppuisin töissä, joten minulla on aikaa panostaa ruokaan
ja kattaukseen. Mieheni Ari tekee viikonloppuisin töitä, joten aina kun
mahdollista, teen ruokaa pitkän kaavan mukaan ja katan kauniisti.


 
 

 
 
  Ystäväpariskunnalta naistenpäivän kunniaksi saamani ihan ruusukimppu.
  Harmitti, kun lähdimme sen jälkeen Lappiin, mutta kimppu odotti meitä
  hyväkuntoisena.


 
 
    Viimeisin hankintani Kastehelmituikut.

 
 
      Alkuruuaksi tarjosin purjosipuli-, kesäkurpitsa-, sulatejuustokeittoa.


 
 
Toimme Lapista poron sisäfileetä ja lisukkeeksi tein karpalokastiketta ja ah, niin ihania juustoperunoita.


 
 
   Jälkiruuaksi tein meidän molempien suosikkia, Creme Bruleeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti