Oma Pulled Pork reseptini ohessa
PULLED PORK
n 2 kg pala possun kasleria
merisuolaa ja grillimaustetta
Laita alumiinifolioon ja kiedo foliota ympärille tiukasti monta kierrosta. Laita päälle silavaa. Laita uuniin 95 oC 10 tunniksi uunivuoan päälle.
Revi liha ja mausta ennen tarjoilua.
PITALEIPÄ
Tästä tulee 8 leipää
3 dl vettä
25 g hiivaa tai yksi pussi kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 - 3 rkl oliiviöljyä
6-7 dl vehnäjauhoja
Sekoita hiiva lämpimään veteen.
Lisää loput aineet ja vaivaa kimmoisaksi.
Laita tunniksi nousemaan noin kaksinkertaiseksi liinan alla.
Jaa taikina 8 osaan ja pyöritä pullia. Laita rohkeasti jauhoja pöydälle, sillä taikina tarttuu käsiin ja pöytään helposti.
Laita leivinpaperi pellille ja ripottele leivinpaperille vehnäjauhoja.
Kauli pullat noin 15 senttiä halkaisijaltaan oleviksi leiviksi ja laita yhdelle pellille aina 4 leipää.
Laita liinan alle kohoamaan vielä puoleksi tunniksi.
Paista 275 oC 7 minuuttia.
Ota uunista ja viillä leipien kylkiin viillot ja laita leivinliinan alle.
COLESLAW
Suikaloitua kaalta ja porkkanaa
Kastike:
1 dl majoneesia
1 dl Creme Frechiä
6 tl valkoviinietikkaa
2 rkl Dijon-sinappia
suolaa maun mukaan
sekoita kaikki ainekset ja laita jääkaappiin vetäytymään seuraavaan päivään.
Ja eikun nauttimaan ....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti