Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

lauantai 19. helmikuuta 2022

Tammi-helmikuu 2022

 Olen tehnyt jo tämän vuoden alussa kaikenlaisia käsitöitä:

Ihastuin Raumaneuleeseen ja neuloin itselleni House-langasta paidan. Ystäväni pyysi minua neulomaan myös hänelle. Tein samasta langasta, vaikka kuvissa ne näyttää eri värisiltä. Kyllä ainakin minua otti hartioihin niiden neulominen. Noin viikko meni aina yhtä paitaa neuloessa.Ajattelin neuloa jotain pientä noiden paitojen jälkeen ja kudoin moppilangoista patalappuja. No ei ne niin nopeita olleet neuloa.


Neuloin itselleni KlompeLompe -langasta pipon. Malli on helloyellow


Samasta langasta neuloin miehelleni Cousteau-pipon. Ohje löytyy Novitan sivuilta.Tykkään tehdä lusikkakoruja. Tein aiemmin ranne- ja kaulakorun äidiltä lahjaksi saamistani lusikoista ja lusikkapohjia jäi vielä, joten niistä tein kaulakorun.Tämä hopeinen rannekoru on tehty Chippendalen lusikoista


Tämä rannekoru on tehty hopeisesta Chippendalen servettirenkaasta


Löysin Keskisen kyläkaupan löytönurkasta Weisteen joulukoristeita (höyhen, kristalli ja koristenauha). Ostin niitä aika monta ja päätin tehdä niistä servettirenkaita. Päällystin pahvirenkaan silkkinauhalla ja liimasin koristeen kiinni.


Tein niitä myös muun värisiä, mutta laitan kuvat niistä myöhemmin


Näistä tuli kyllä "minun näköiseni"Sukkiakin olen tietysti tehnyt. Tämä malli on Niina Laitisen Kosmos. Oli kiva ja helppo neuloa kisoja katsoessa.


Lisää kisasukkia


Näihin sukkiin otin kuviota Niina Laitisen mallista

Mukavaa helmikuun jatkoa täällä piipahtelijoille
toivoo Liisa


6 kommenttia:

 1. Paljon olet ehtinyt neuloa ja puuhata kaikenlaista kaunista. Kosmos-sukkia kaksi paria olen neulonut myös. Helppo malli neuloa tosiaan telkkaria katsoessa.

  VastaaPoista
 2. Kaikenlaisia kivoja käsitöitä. Paidat on kyllä tosi upeat!

  VastaaPoista
 3. Upeat neulepaidat, on saanut olla tarkkana kuvion kanssa, mutta ihan Rauman pitsiähän tuo on! Kivoja ovat myös muut käsityöt, erityisesti pipo on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Oi, mitä unelmia. Minun oranssit Kosmokset voi hyvin kiitos sinulle🙂Tykkään niistä niin kun ne on vähän ohuemmat kuin muut villasukat. Viileeät.Aurinkovoimaa💛

  VastaaPoista
 5. Huomasin että täältähän löytyy postauksia taas. Jotenkin nämä blogit jää facebookin varjoon. Kyllä sinä olet niin moniosaaja ja teet mitä vaan. Ja kaunista kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
 6. Oooh... täällä on elämää ja täällä on TODELLAKIN SILMUKOITU ihan valtavasti. Haukoin henkeäni, kun luin, että viikossa puikoiltasi "putoaa" tuollainen pitkineule - jestas!!
  Minun puikoilta ei ole pudonnut kuin parit sukat koko talvena - kolmannet kesken ja taitavat jäädäkkin...
  Iloa ja energiaa kevääseesi - kylläpä oli kiva kaffetella kanssa upeiden käsitöidesi!!

  VastaaPoista