Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kranssin tuunausta Käväsin kirpparikierroksella ja sieltähän tarttui mukaan yhtä jos toista, joista aion tuunata kaikenlaista, myös ihan uutta käyttötarkoitusta. Yhden vanhan kirppislöydön tuunaus minulla on jo valmisteilla, mutta siitäkin sitten myöhemmin, jos se onnistuu, että kehtaan sitä esitellä.
Tässä kuitenkin yksi tämän kranssihullun tuunattu kranssi jälleen.

 Tällaisen kranssin siis bongasin kirpparilta. Siinä oli mustien höyhenien lisäksi kolme riikinkukon "silmäsulkaa". Kyllä minä sitä kranssia pyörittelin käsissäni ja päätin lopulta ottaa sen ja tuunata sen uuteen uskoon. Riikinkukon "silmäsulat" sai kyllä lähdöt tästä kranssista.


Minulla kun on näitä pieniä ruusuja, niin niitähän sitten tuli tähänkin kranssiin. Muutamia vuosia sitten en oikein välittänyt ruusuista sisustuksessa, mutta niin se vain mieli muuttui ja meillä alkaa olla melkoisen ruusuinen tunnelma täällä kotona.

 Eikä se enempää krumeluureja kaivannutkaan.


Olohuoneen vitriinistä poistin joskus tekemäni valkoisen höyhenkranssin ja laitoin tämän tilalle. Minä teen niin paljon kransseja, ettei niille muutoin paikkaa löytyisikään, ellei välillä poista vanhoja. Ja niitähän voi sitten tuunailla uudelleen.


 Olohuone sai taas hieman lisää mustaa väriä. Tykkään kyllä tuosta kranssista, koska se on niin yksinkertainen.

Pihatyötkin on sitten aloitettu. Lauantaina oli sen verran lämmintä, että ruohonleikkuriin asennettiin taas ne piikit ja niin minä huristelin molemmat tontit ja siistiä tuli.
Pensaat ja kukkapenkit sain kalkittua. No sittenhän alkoikin sataa, joten ihan kreivin aikaan tein hommat.
Kaivoin Daalian mukulat kellarista ja ne olivatkin saaneet jo pienet idut. Kaivoin ne kasvariin multaan ja laitoin harson päälle. No nyt tämä kylmä sää tuli ja saa nähdä paleltuvatko ne. No, en minä siitä viitsi stressata. Ne lähtee kasvamaan tai sitten ei, mutta en enää aio niitä ottaa lämpimään.
Viherpeukaloilta odottelen myös kukkalähetystä innolla.
Kaatamamme koivujen kannot ovat vielä paikoillaan. Emmekä ole ihan vielä varmuudella päättäneet, mistä sen aidan teemme.

Lomaa odottelen, joka alkaa viikon päästä. Tosin lomani kestää vain viikon. Rapulan ikkunat on pestävä ja myös terassi. Uima-allasta tuskin vielä pääsemme puhdistamaan ja täyttämään ,ellei sitten säässä tapahdu jotain mullistavaa.

Talvi on myös tehnyt monenlaista tuhoa minun pihalle tekemilleni jutuille, joten kaikenlaista korjausta on tehtävä. Mm majakkani on saatava uusi maali, mutta sitähän ei voi tehdä ennen kuin ilmat lämpenee.

Minä unohdan usein toivottaa tervetulleeksi uudet lukijat, mutta suonette sen anteeksi... nyt kuin muistin, niin toivotan kuitenkin Jennin tervetulleeksi!!!

 Terkuin Liisa

18 kommenttia:

 1. Siitä tuli hieno kranssi valkoisten ruusujen kanssa!
  Sopii niin hyvin tuohon vitriiniin.
  Mukavaa illan jatkoa!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Valkoinen entinen höyhenkranssi näytti ihan pliisulta tämän rinnalla.

   Poista
 2. Tosi upea kranssista tuli ja sopii viimesen päälle hienosti kaapin oveen, antaa kivaa särmää :)

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edelliseen kommentoijaa. Kranssi antaa kivasti kontrastia vitriinille.

  VastaaPoista
 4. Tosi sähäkkä kranssi ja erikoinen mustana :) ruusut sopii hienosti! Tästä postauksestasi muistinkin, että meillä on ruohonleikkurin osto edessä..

  VastaaPoista
 5. Tulipa siitä hieno kranssi ♫
  Mukavaa loppuviikkoa Sinulle Liisa ♥

  VastaaPoista
 6. Nätti kranssi. Kranssit on niin kivoja koristeita, tykkään myös kovasti.

  VastaaPoista
 7. Onpas veikeän näköinen - tuosta saisi vaikka hatunreunan. Noh, taisi olla liian villi ajatus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sehän voisi ollakin hauska hattu. No minä en nyt raaski siitä kuitenkaan hattuun laittaa koristeeksi :)

   Poista