Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Talon terassiTässä kuvaa ulkoa meidän talon terassilta.
Meidän terassimme ei ole enää kesäisin ruokailukäytössä, koska rakensimme uuden terassin kotimme viereen. Minulla on ollut ajatuksena sisustaa terassi kokonaan uudelleen ja pöytäryhmämme löysikin uuden kodin. Aion tehdä terassistamme vain sellaisen oleskelupaikan, missä on kesällä kiva istahtaa vaikka kahvikupposen ääreen ja syksyn pimetessä laittaa takkaan tuli ja rentoutua.
 
 

Tuon ruskean arkun olen itse tehnyt. Mieheni avusti kannen ja saranoiden asentamisen kanssa, koska siitä en olisi itse selviytynyt. Arkkuun mahtuu paljon tavaraa ja sitä voi pitää pöytänä ja kestää myös istumisen. Aion maalata sen valkoiseksi, kunhan ilmat lämpenee.
Kynttiläkruunu on mieheni tekemä ja se on yksi suosikeistani. "Kristallit" irrotin vanhasta kynttilälyhdystä. Täytyy miettiä mihin tämän kruunun laitan, kun pöytäryhmä poistuu.


Terassiltamme löytyy bioetanoli-takka, jota aina silloin tällöin syksyllä käytämme, kun haluamme tunnelmaa ja kyllähän tämä takka myös lämmittää. Se ei kuitenkaan ole talvikäytössä.
'


Tämän tuolin haluaisin säilyttää terassilla, mutta en ole löytänyt toista samanlaista, joten ehkä se muuttaa muualle. Tuunaamani lyhdyt ja anopin ostama Tulilatva.
Sain ystävättäreltäni tuliaisiksi tämän Narsissin. Tämä on Perunanarsissi ja minulle aivan uusi lajike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti