Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Eteisen remppa


Niin se loma on mennyt remonttia tehdessä, mutta eteisen remontti on nyt valmis. Suurin muutos on tuo tummanharmaa tapetti, mikä tuli wc:n ulokkeeseen ja siitä tapetistahan minä kimmokkeen sainkin alkaa remontoimaan vasta muutama vuosi sitten remontoitua eteistä.  Harmaa ja valkoinen on mun värit ja halusin vähän särmää. Ennen tuo uloke oli bees. Ulokkeen tältä puolelta seinästä puuttuu siis se minun lintuvitriinikaappini, jonka maalaan valkoiseksi, mutta se saa nyt odottaa vähän aikaa.


 


WC:n ovikin meni sitten tummanharmaaksi. Yritin etsiä uutta nättiä kylttiä oveen, mutta en löytänyt. Sitten löysin laatikon pohjalta  Lontoosta Harrodsilta ostamani hopeanvärisen sydänkoristeen ja laitoin sen  "kyltiksi" oveen. Sai arvoisensa paikan :) 

Tapetti vähän lähempää kuvattuna. Tapetissa on hieman myös hopeanväristä kimalletta, mutta ei häiritsevästi. Tykkään kyllä kovasti tuosta tapetista.


 
Kaikki eteisen seinät maalasin harmahtavaan vivahtavalla värillä. Aikaisemmin väri oli siis beessiin vivahtava. Uusi kellokin sai uuden paikan.
Eniten olin huolissani minun seinämaalauksestani, mutta se näkyi hieman, vaikka maalasin päälle, joten minun oli helppo maalata aiemmalla mallilla. Uskalsin suurentaa puuta joka suuntaan ja linnut asettelin uudelleen ja maalasin pihlajanmarjoja. Pihlajat on minun lempparipuita ja halusin vähän väriä. No puukin oli aiemmin ruskea, nyt se on harmaa.  Saapas nähdä, mitä alkuperäisen puun maalannut "taiteilija" sanoo tästä teoksesta.

No kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen aikaansaannoksiini.

Loma jatkuu nyt terassin kimpussa ja maalaukset on aika pitkällä ja uudet tuolit tulee ylihuomenna. Eli homma jatkuu...

2 kommenttia:

  1. No oot sitten taas pannut hösseliksi ;) hyvä tuli, kiva tuo tapetti ja mahtavaa kun sait säästettyä tuon puun :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Siru. On ollut aika rankka lomanaloitus, kun olen maalannut niitä terassin kalusteitakin samalla. Tänään aloitin jo aamulla 7:ltä eli maalannut, siivonnut ja pessyt ikkunoita. Mutta tulee se pääsiäisen tähänkin kotiin :)

    VastaaPoista