Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pikkutuunausta pyyhetelineisiin

 
 
 


Löysin kaksi tällaista pyyhenaulakkoa tavaratalon alelaarista ja aika tylsän näköiset. Päätin tuunata ne decoupage-tekniikalla. Siis jotain ruusujuttuja... mistä tämä ajatus päähäni, sillä en ole ollut mikään kauhean romantikko, joka tykkää ruusujutuista ja röyhelöistä. Mutta lupaan, että lisää ruusuaiheisia juttuja on tulossa. Vähän jo kokeilin, mutta niistä sitten joskus lisää...

 


Ostin useita paketteja servettejä, monenlaisia kukka-aiheisia. Ensin ajattelin päällystää koko telineen, mutta liika olisi ollut liikaa, joten tyydyin vain hippuseen ruusuja ja valitsin nämä pikkuruusut. Tässä kuvassa teline on vielä lakkaamatta, mutta lakattukin on jo tämän jälkeen ja odottelee kuivumista. Tuunasin molemmista samanlaiset. Ne tuli Rapulan saunan pukuhuoneen seinälle. Siis ripaus romantiikkaa ennen astumista mustaan saunaan...

10 kommenttia:

 1. Tuohan on kuin pyyheliinan viehkeä boordi. Kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kaunis lopputulos:) Ja just sopiva määrä kukkaisuutta,liika on aina liikaa,tosin tääkin on niitä makuasioita:)

  VastaaPoista
 3. Söpö naulakko tuunauksen jälkeen. Hiipiköhän kukkakuosit naisille iän myötä, koska vähän samaa olen itsessäni huomannut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin miettinyt sitä, että tuoko se ikä tuon tullessaan, koska nuorempana ei olisi tullut mieleenkään laittaa mitään ruusukuosia tai röyhelöä mihinkään :) Saadaanhan me naiset olla vähän hömpsähtäneitä :)

   Poista
 4. Kukat sopivat todella hyvin naulakkoon. Tuunailu on kivaa, kun saa tehtyä jotain lisämausteita fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne. Pienelläkin tuunauksella voi saada paljon aikaan :) Nuo naulakot olisivat todella näyttäneet tylsiltä valkoista seinää vasten ilman mitään "mausteita".

   Poista
 5. Onpas kiva naulakko nyt :) Tuunaus kannattaa :)

  VastaaPoista