Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kirppistelyä ja pikku shoppailua


Tänään sunnuntaina alkoi kunnon kesä. Aamu alkoi uima-altaan putsaamisella, koska eilen oli todella kova tuuli ja uima-altaaseen oli lentänyt melkoinen määrä roskaa mm koivuista. Olimme jo suunnitelleet, että kun mies tulee aamulla töistä lähdemme Ylivieskaan. Minun piti tietysti päästä kirppikselle ja Kärkkäiselle.
Minähän tuunasin terassille miehen isomummon vanhan kaapin ja jouduin ostamaan vain jotkut vetimet siihen asti, kunnes löydän sellaiset, jotka siihen sopivat paremmin.  Näitä posliinisia ruusukuvioisia metsästin ja vihdoinkin löysin ne Ylivieskan Prismasta.Ehkä minussa sitten asuu kuitenkin se pieni romantikko.

Kyllä ne siihen kaappiin sopii kuin nappi silmään.
Kirppikseltä en mitään ihmeitä löytänyt, mutta löysin tälle pienelle porolle samanlaisen parin.  Ilmeisesti ne on Pentikin. Tuon pienenhän minä löysin jo aiemmin kirppikseltä. Näyttää olevan tuossa isossa jokin värivirhe, joten täytyy laittaa maalia pintaan.


Kalajoella kun käydään, niin tulee usein poikettua Iso-Pahkalan myymälässä ja niin nytkin. Löysin sieltä  tällä kertaa tämän purkin, jonka käyttötarkoitus on, että tuonne sisään laitetaan hyttyskarkotin. Siellä oli muuten aivan ihania pieniä mökkejä, joihin laitetaan tuikut. 
Tuota purnukkaa voisi käyttää myös tuikkuna, mutta meillä se toistaiseksi pitää sipulien säilytyspurkin virkaa.
 
 
 
 
Kun kotiuduimme, mies grillasi pihvit ja minä tein salaatin, jotka nautimme lämpimässä kesäsäässä Rapulan terassilla.
Muutenkin oli todella hyvä reissu. Sain ideoita mun yhteen suunnitteilla olevaan projektiin, johon olen jo ainekset ostanut aikoja sitten. Meni ehkä hieman uusiksi tai toteutan alkuperäisenkin idean ja sitten sen uuden. Siitä kuulette vielä ja mä olen todella innoissani. Mietin vain, että miksi en ole tuota aiemmin hoksannut.
Kärkkäiseltäkin ostin jotain askarreltavaa, mutta siitäkin sitten myöhemmin. Nimittäin jos ne onnistuu, kun en ole aiemmin savea käsitellyt.
 

2 kommenttia:

  1. moi, siihen projektiin liittyen, huomasitko vinkkejä viim. vkon "suomen kaunein mökki" ohjelmasta?-merja-

    VastaaPoista
  2. Oi,mitä siellä oli? Taisi jäädä katsomatta :(

    VastaaPoista