Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

perjantai 16. lokakuuta 2020

DIY Halloweenkurpitsat ja vaahteranlehtiruusut

Minä en ole lainkaan halloween-ihminen, mutta yllätin itseni askartelemalla hieman halloweenteemaisia kurpitsoita kattaukseen.

Ostin Biltemasta muovista ilmastointiletkua.

Leikkasin putken kolmeen osaan (jäikin vähän yli)

Liimasin kuumaliimalla pötkylän yhteen kurpitsan muotoon




Maalasin oranssilla spraymaalilla kurpitsat ohuilla kerroksilla. Lopuksi hieman mustaa maalia korostamaan. En tiedä, sopiiko tuohon jokin muukin maali, ellei halua niistä näin kiiltäviä. Oksat päällystin mustalla teipillä ja työnsin kurpitsan keskelle.










Siinä minun halloweenkattaukseni







Tein myös vaahteranlehtiruusuja kattaukseen. Parhaat värit ovat jo menneet, mutta ihan mukavia värejä vielä löytää. Näihin ruusuihin löytyy ohjeita mm youtubesta, joten en laita niitä tähän. Näitä ruusuja voi myös tehdä vuorenkilven lehdistä.

Toivotan uudet lukijat tervetulleeksi niin tänne blogiin kuin facebookin puolellekin.


Happy halloween toivoo Liisa













45 kommenttia:

  1. Voi kuinka hienot kurpitsat ja kattaus!!! (Sillähän ei ole merkitystä, että 'StanstaLandiassa tykätään oranssista, heh). Pakko kysyä, että miten ihmeessä keksit tuon ilmastointiletkun? Aivan loistavaa!
    Miellyttävää viikonloppua! 🍁🍄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos stansta <3 Oranssi ei ole mun värini, vaikka muuten tykkään siitä niin energisenä. se vie musta värit pois, mutta kattauksessa toimii. Kävin kyselemässä liikkeissä, mistä voisin tehdä kurpitsoita ja Biltemasta sitten löytyi tätä.

      Poista
  2. Tosi hienot kurpitsat, aivan mahtava idea! Ja kauniita ovat nuo ruusutkin. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Tulipa kivat kurpitsat ja näyttävät upeilta kattauksessa. Minulta vaahteraruusut jäivät tänä syksynä tekemättä. Ihailen niitä nyt blogissasi.
    Mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kruunuvuokko <3 Olen tehnyt niitä myös vuorenkilvistä.

      Poista
  4. Oih'kuinka kaunis kattaus. Kurpitsat on aidon näköiset.

    VastaaPoista
  5. No nyt on kyllä upea oivallus!

    VastaaPoista
  6. Jos sinä yllätit itsesi niin kyllä myös minut. Se että sinulta tulee mahtavia juttuja niin tämä kyllä ylitti kaikki mielikuvitus jutut.... ainakin minun. 🤗❤ Että ihan ilmastointi
    putkea. Minäkään en ole Halloween juttujen fani mutta sitäkin tuli jonkinverran tehtyä poikien ollessa pieniä. Tämä on kyllä mahtava oivallus ja kaikki Halloween ystävät taputtavat käsiään. Minä istuisin kyllä mielelläni näin ihanasti oivallettuun ja toteutettuun pöytäkattaukseen ja olisin mykistynyt ihastuksesta. Olet kyllä taitava. 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tämä ei siis ole ilmastointiputkea, vaan ilmastointiletkua.

      Poista
  7. Upeat! Tämän pidänkin mielessäni. Meillä rekvisiittaa on yllin kyllin, mutta olisihan se mukava joskus askarrella itse. Mielesätäni tuo kiiltävä maali sopii hyvin, ei kiillä liikaa. Ja kurpitsat näyttävät sitten upeilta kynttilänvalossa. Mun pitää mennä etsimään noita ruusun ohjeita. Ovat kauniita.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Hieno kattaus! Kiitos askarteluvinkistä ja -ohjeesta. Kun lapset olivat pienempiä, meillä oli joka vuosi isot Halloween juhlat❤ Nyt vietetämme Halloweenia hyvän ruuan merkeissä ja yhdessä teemaan sopivaa leffaa katsoen. Hyvää viikonloppua ❤

    VastaaPoista
  9. Sinulla onkin tosi hieno Halloween kattaus. Mahtava idea tehdä kurpitsat ilmastointi letkusta. Vaikka koko Halloweenistä en piittaa. Vois tommosia kurpitsoja pitää vaikka hedelmälautasella koska vaan.

    VastaaPoista
  10. Olipa varsinainen oivallus! Hieno asetelma tuli pöytään.

    VastaaPoista
  11. Onpas hienoja kurpitsoja! Eipä olisi tullut mieleen,että noinkin voi kurpitsoja tehdä!
    Kaunis kattaus!

    Viikonloppuja!<3

    VastaaPoista
  12. Jopas oli kiva vinkki. Innostun tätä kyllä kokeilemaan! 👻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merikaisla tuulessa kommentistasi ja käynnistäsi :) Tulen vastavierailulle.

      Poista
  13. Taidokas ja upea idea!
    Kiitos Kaima 🧡🖤
    Erittäin kaunis kattaus,tuo orannsi/musta on niin puhutteleva väriyhdistelmä
    Leppoisaa pyhäpäivää! 😊

    VastaaPoista
  14. Kaunis kattaus ja ihanasti väriä syksyyn. Kiva idea käyttää materiaalia. Olet taitava.

    VastaaPoista
  15. Hauskat halloween-tunnelmat! Meillä vielä mietinnässä tämänvuotinen halloweenin vietto, ei varmaan mene ihan samalla lailla kuin yleensä... Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  16. Jopas keksit kivasti askarrella kurpitsoja! Tänä vuonna jäi vaahteranlehtiruusut tekemättä, vuorenkilvistä vielä ehtii.... Mukavaa syksyistä viikkoa!

    VastaaPoista
  17. Upeat kurpitsat ja hieno kattaus.
    Ja nuo ruusut on niin kauniita.
    Ihania syyspäiviä!

    VastaaPoista
  18. Tänä vuonna täytyy sanoa, etten ole ollut Halloween-intoilija. Olen kiertänyt kaukaa kaikki juhlakamppeet, mutta sinun kattauksesi ja askartelusi ovat pysäyttävän kauniita. Kurpitsat ovat ihan pop. 😍👍🤩 Niin loistava idea! 👍👍👍

    VastaaPoista
  19. Mahtava idea kurpitsojen tekoon. Kyllä tuli viehättävä kattaus tulevia halloween-juhlia ajatellen. Monasti olen miettinyt mitä kaikkea juuri autoliikkeissä olisi sopivaa askartelumateriaali mutta se on jäänyt ajattelun asteelle. Sinä osaat toimia. Kivaa loppuviikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  20. No voi vitsit miten hieno ja tosi hyvä idea! Nyt tekisi mieli rynnätä ostamaan ilmastointiletkua ja yrittää tehdä samanlainen. :D

    VastaaPoista
  21. No voi hyvänenaikasentään! Kyllä olet kekseliäs ja iderikas ja osaava. Nuo on siis niin ihania! Mun lepiväri! ja miten piristävää! on niin kaunis ja piristävä kattaus! oi että tykkään! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena <3 Noita kurpitsoitahan voi laittaa johonkin istutuksiin tuomaan väriä syksyyn.

      Poista
  22. No onpa mieletön idea ja toteutus - keksitkö tuon omasta päästä vai jostain----aivan upea idea - ja ihana kattaus jne - hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritva <3 Näin kuvan jossain netissä, mutta se mistä sen teen, oli hakusessa. Kiertelin kauppoja etsien sopivaa materiaalia ja tämä sitten löytyi Biltemasta ja siitä päätin kokeilla.

      Poista
  23. Aivan ihanan hehkuva oranssi väri kurpitsoilla, onko niiden sisällä led-valo? Sopivat kauniisti pöytäkattaukseen, peukutan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ei ole valoja sisällä. Niihin olisi kyllä sellaiset voinut laittaa ja se olikin harkinnassa :)

      Poista