Olinpa jälleen kursseilla. Martat järjestivät Hurmaavat voileipäkakut -kurssin ja minä päätin mennä sinne. Aina kursseista oppii uutta. Meitä oli 8 naista ja aina pareittain teimme yhden kakun. Lopuksi maistelimme kakkuja ja saimme vielä maistiaiset kotiin viemisiksi.
Tämä hyydytetty voileipäkakku saariston tapaan oli tehty valmiiksi jo edellisenä päivänä, koska se ei olisi ehtinyt muutoin hyytymään
Tämä poro-chilirulla oli minun ja erään kurssilaisen tekemä
Punajuuri-vuohenjuustokakku oli yllättävän hyvää
Tapas-voileipäkakku
Kreikkalainen broilerikakku
Saimme vinkkejä kakkujen tekoon ja tietysti myös ohjeet näiden kakkujen valmistamiseen.
Meillä oli kahvin lisäksi juomana tätä Suutarin shamppanjaa, mikä oli todella hyvää. Litra spraittia ja pullo/tölkki olutta ja juoma on valmista. Minä inhoan olutta, mutta tässä juomassa se ei maistu lainkaan. Kannattaa kokeilla.
Aurinkoa viikkoonne toivoo Liisa
Oi miten hurmaavia voileipäkakkuja, olen kerran tehnyt itse, ja siitähän on jo vuosia. Kun olin lapsi, niin meillä oli saunanjälkeen sellaista juomaa, missä oli nk. pilsneriä ja sitruunasoodaa, ja olihan se hyvää, vieläkin joskus itse lotraan sitä! aurinkoista ja iloista loppuviikkoa Sinulle!
VastaaPoistaKiitos Leena <3 Eiköhän se ole juuri samaa juomaa.-
PoistaOletpas ollut herkullisella kursilla.Marttojen kurssit opettavaisia!!
VastaaPoistaEn kyllä osais valita?,mieleisintä,kaikki yhtä herkkuja:)
...tuo pororulla kiinostaa? pitääkin tutkia Marttojen sivustoa,ohjetta:)
Tuota "suutarin shamppanjaa" pitääkin juhannuksen aikaan kokeilla.En ole ikinä olutta/kaljaa
maistanu:)....mutta jos vieraille tarjoais;)
Kiitos tästä herkullisesta tarinasta!!! :)
Iloa ,Aurinkoa,ja Sadetta! viikkoosi:)
Kiitos Liisa :) Kurssi oli tosi hyvä ja vinkkejä todellakin sieltä jäi mukaan.
PoistaOijoi mitä herkkuja! Näyttävät kyllä kaikki niin hyviltä:) Voileipäkakkujen teko on kyllä hauskaa puuhaa, mutta melkoisen iso hommahan niissä on. Mukavaa päivää♥
VastaaPoistaKiitos Päde <3 Isotöisiähän ne on, mutta kyllä ne palkitsee maullaan.
PoistaSinulla on ollut kurssien alkukesä, ensin mattokurssi ja sitten voileipäkakkukurssi - ihania varmaan molemmat, herkulliselta näyttää. Voileipäkakku on taitolaji ja se on hyvää, tykkään kovin! Ihanilta näyttävät!! Tuo suutarin shampanja oli minulle uusi tuttavuus, en myöskään ole oluen ystävä! Mukavia vinkkejä :D
VastaaPoistaNiin ja olinhan minä vielä siellä risukranssikurssillakin jo aiemmin keväällä.
PoistaHerkullisen näköisiä voileipäkakkuja.
VastaaPoistaSuutarinsamppanja on minullekin täysin tuntematon juttu. En tosin ole oluen ystävä minäkään.
Mukavaa viikon jatkoa.
Kiitos Kruunu Vuokko <3
PoistaOlut ei ole minunkaan juomani.Erikoinen tuo ohje juomasta!Upeat herkulliset kakut olette tehneet.Joskus olen Marttojen kokkikoulussa käynyt tyttäreni kanssa.
VastaaPoistaJuomassa ei olut maistunut lainkaan ja se maistui minullekin, joka inhoaa olutta.
PoistaMä tykkään sekä tehdä että herkutella voileipäkakuilla, oiskohan tuollainen kurssi täällä etelässäkin :)Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaVoileipäkakut on niin herkkua :) Jos saan valita pöydästä makean tai voileipäkakun väliltä, niin lautaselleni menee suolaista.
PoistaOijoi, voileipäkakut on ihan min herkkua, nams! :) Kauniita ja herkullisen näköisiä nämä kurssin luomukset.
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
PoistaKiva kurssi ja yhdessä tekeminen se vasta kivaa onkin! Ja maistajaiset ihan parasta:)
VastaaPoista<3
PoistaWau, mitä kakkuherkkuja! Varmasti mukava kurssi.
VastaaPoistaTuo juomavinkki on mielenkiintoinen, kiitos!
<3
PoistaKyllä nyt tulin tänne väärään aikaan, kun näin myöhään vasta ehdin avaamaan läppärin... (enkä nuku vielä kuten yleensä tämän toukokuisen raitisilmamyrkytyksen vuoksi...)
VastaaPoistaVesi herahti kielelle näistä kuvista. Kaunis tuo teidän tekemänne, kaikki olivat varmasti herkullisia.
Toivottavasti et joutunut menemään jääkaapille :)
PoistaHienoja kakkuja! On jo pitkään pitänyt tehdä pyöreä voileipäkakku, kun aina juhlissa mennään sillä perinteisellä. Seuraaviin kemuihin siis. Aurinkoa päivääsi, terkuin Suska.
VastaaPoistaKiitos Suska <3 Hyydytetty kakkukin on tosi kiva.
PoistaHerkulliset kuvat ❤ aurinkoista kesää toivottaen Ronja
VastaaPoistaKiitos Ronja ja tervetuloa blogiini <3
PoistaHerkullisen näköisiä ja hienosti koristeltuja voileipäkakkuja.
VastaaPoistaMulla on toi sama juoman ohje, sillä erotuksella että laitan siihen vielä litran omenamehua. Todella hyvää !!!
Kiitos Tuija <3 Omenamehu varmaan sopii tuohon juomaan erinomaisesti.
PoistaOi, oi että onkin herkullisen näköiset tarjottavat. Kurrseille on kiva käydä siellä oppii aina jotain uutta. Tuota Suutarin shamppanjaa pitää kyllä kokeilla :)
VastaaPoistaKiitos Tuta :) Juoma on hyvää sellaisenaan tai sitten boolipohjana :)
PoistaOi,oi minä niin rakastan voileipäkakkujen tekemistä ja syömistä myös:) Mä olen niin tykästynyt Marttoihin. Aina on jotain kivaa meneillään.
VastaaPoista:)
PoistaIhania kakkuja💕Ootte mestareita.Aurinkoista kesäkuun alkua sinulle🌻
VastaaPoistaKiitos Kristiina <3
PoistaJoo kiva, nyt täytyy mennä jääkaapille! Ihania kakkuja! Olen aina tykännyt melkeinpä enemmän voileipäkakuista kuin monista täytekakuista. Äitini oli hyvä niitä tekemään ja koristelemaan. Nyt kyllä suu napsaa ja pitkään :) Mahtavaa kesän alkua!
VastaaPoistaKiitos Ulla Annika :) Tykkään itsekin enemmän voileipäkakuista kuin täytekakuista.
PoistaVoi että minkälaisia herkkuja! Ja varsinkin näin ruokavaliota noudattavalle katsominenkin saa ihan tuskanhien kun ei voi syödä.
VastaaPoistaKiitos Vekki :<3 Onneksi kuvat ei lihota :D
PoistaSiitä onkin kauan kun viimeksi olen voileipäkakkua tehnyt. Näyttää tosi herkulliselta ja vähän erilaisia makuja. Toivottavasti saamme nauttia myös näistä ohjeista .
VastaaPoistaKiitos Nila <3 Ehkä jossain vaiheessa voisin laittaakin.
PoistaOi mitä kakkuja! Poro-chili-yhdistelmä kuulostaa todella hyvältä! Ja suutarin shamppanja - en ole ennen siitä kuullutkaan mutta menee ehdottomasti kokeiluun! :)
VastaaPoistaKiitos Hensku :) Tuo poro-chilirulla oli mielestäni yksi parhaimpia, mitä tuolla tehtiin.
PoistaHerkullista. Olin itsekin pari vuotta sitten Marttojen järjestämällä ruoanlaittokurssilla. Teimme tuolloin italialaista ruokaa alkuruoasta jälkkäreihin saakka. Nyt olen odotellut taasen sopivaa teemaa mennä Marttojen järjestämälle kurssille. Heidän järjestämät kurssit ovat olleet todella suosittuja. Ja mikä parasta, on hienoa nähdä se huikea lopputulos kaiken runsauden kera uusien oppien myötä. Kuten ottamistasi kuvista huomaa - on ilo ollut tehdä ja nauttia pöydän antimista. Hyvää kesää :)
VastaaPoistaKiitos Liisi <3 Kyllä noista kursseista aina jotain jää käteen ja kiva on maistella hieman uusia makujakin.
PoistaHyvännäköisiä kakkuja, hjam! Enpäs ollut suutarinshamppanjasta ennen kuullutkaan. Mukavaa loppu viikkoa Sinulle <3
VastaaPoistaKiitos Hilu <3
PoistaMelkein tuli ähky, kun silmillään söi nuo herkulliset kakut kuvista. Suutarin shamppanja oli niin ikään aivan uusi tuttavuus :)
VastaaPoistaOnneksi kuvat ei lihota :) Olen tehnyt tuota juomaa jo uudelleen janojuomaksi helteille.
PoistaIhania voileipäkakkuja! Varmasti tosi herkullisia! Minä teen silloin tällöin, esim. lasten synttäreille, voileipäkakkuja ja meillä ihan ykkössuosikiksi on noussut tomaatti-basilikakakku, johon olen itse leiponut basilikalla maustetun leivän. Tuo kakku on kuitenkin sen verran työläs ja aikaavievä tehdä, että tosiaan teen sitä vain pari kertaa vuodessa. Nopeampia tulee tehtyä vähän useammin. Ihanaa viikonloppua!
VastaaPoistaKiitos Tiiu :) Oli kiva maistella erilaisia kakkuja.
Poista