Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Neuloosia ja uusia tuulia






Neuloosi sen kun jatkuu. Tämän neuleen sain valmiiksi ennen pääsiäistä. Oli melkoisen kova homma tässä kuviossa ja ajattelin, etten heti kyllä ala tekemään tällä kuviolla. No neule tuntuu niin kivalta, että voisinpa jossakin vaiheessa tehdä samanmoisen. Mallin löysin ikivanhasta Käsityölehdestä ja kun näin tämän mallin, niin kyllä heti päätin tehdä itselleni. Alkuperäisessä mallissa kaulus oli edestä avoin, mutta minä ompelin sen kiinni. Sitten vain kiva koru kauluksen koristeeksi.


Minä istun sohvalla päivät päästään ja puikot heiluu. Olen varmaan neulonut noin 40 sukkaparia tänä vuonna ja lisää tulee. Siksipä sitä ei kovin usein ole ehtinyt blogeihinkaan.





No ihan perussukkaa minä teen. Tässä vain osa viime aikoina valmistuneista, koska aika moni sukkapari on jo löytänyt uudet jalat enkä muistanut kuvata. 

Pakko kertoa, että täällä puhaltaa uudet tuulet. Minä lopetin tupakanpolton pari kuukautta sitten. Päätöstä olin jo kypsytellyt pidemmän aikaa ja päättänyt ajankohdan, koska lopetan. Ei ole tarvinnut kuitenkaan hyppiä seinille. Edellinen tupakkalakkoni päättyi siihen, että painoni nousi noin 10 kg. Nyt olenkin saanut miehestäni hyvän tsempparin.  Mieheni "palkitsee" minut päivittäin laittamalla kulhoon 10 euroa päivässä. Kuinka nopeasti sinne on tullutkaan mukava summa ja voin hemmotella itseäni hyvällä omallatunnolla.
Hän myös hankki minulle personal trainerin, joka teki minulle ohjelman ja nyt käyn sitten kuntosalilla pari kertaa viikossa ja lisäksi pyrin käymään lenkillä joka päivä lukuun ottamatta viikonloppuja. Hieman on paino noussut, mutta ei mitenkään hälyttävästi. Ylipainoinen minä en ole koskaan ollut, mutta kyllä sen itse tietää, kun ei enää tunnut hyvältä.

Toivotan Eijan tervetulleeksi blogiini

                  Terkuin Liisa

47 kommenttia:

  1. No nyt sanon Wautsi vau.. Tuo valkoinen neule on aivan ihana ja niin kauniskuvioinen. On siinä ollut tikuttelemista. Mahtavan määrän kauniita sukkia olet myös neulonut.
    Tsemppiä tupakkalakkoon♥.. minä en ole koskaan polttanut tupakkaa joten en tiedä minkälaista sen lopettaminen on. Peukkuja nostan sinulle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuta <3 Oli siinä hommaa, mutta olen kyllä malliin tyytyväinen.

      Poista
  2. Aivan ihana neulepusero. Uusille tuulille tsemppiä ♥

    VastaaPoista
  3. Ja sie ku sanoit ettet osaa neuloa. ;) Upea pusero! Ja sukkia tulee enemmän ku mitä mie neulon vuoden aikana. :D Se on neuloosikärpänen kunnolla puraissut, kiva! Ja niin kaunista jälkeä että. Tsemppiä tupakoinnin lopetukseen ja intoa kaikkeen uuteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna <3 Siis neuloa minä olen osannut, mutta sukan kutomisen opettelin vasta. Kiitos tsempistä :)

      Poista
  4. Onpa hieno neulepusero, eikä mikään monen vuoden projekti, vaan tuosta vaan näppärästi. Menestystä tupakkalakkoon:))

    VastaaPoista
  5. Upea neule ja kauniita sukkia! Kiva tauti tuo neuloosi!
    Onnea uusiin tuuliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mamma63 myös tsempistä :) Onneksi tähän tautiin ei kuole :)

      Poista
  6. Kylläpä on ihana neulepusero 😊 onnea uusille tuulille, sinä niin hoidat homman kotiin ❤

    VastaaPoista
  7. Ensimmäinen on onnittelut tupakanpolton lopetuksen vuoksi. Minä tein saman ratkaisun yli kolmekymmentä vuotta sitten .Minunkin painoni nousi ,mutta se tasoittuu vuosien mittaan, kun vähän näkee vaivaa sen eteen ,niinkuin olet jo tehnyt .Toiseksi ihana neule. Ja mikä sukkamäärä ,kyllä tolla vauhdilla kaloreitakin kuluu .Hyvää loppuviikkoa.

    VastaaPoista
  8. Sinulla onkin valmistuneita sukkia ihan mukavasti :) itsellä alkanut kutominen hieman tökkimään mutta tiedän sen olevan väliaikaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villa Suvitar, pieni tauko neulomisesta tekee ihmeitä :)

      Poista
  9. Kunnioitettava määrä villasukkia ja upean neulepuseron näinkin jo tuolla facen puolella.
    Hienoa, että uudet tuulet puhaltavat elämässäsi. Varmasti hyvä päätös. Itse en ole koskaan polttanut, mutta tiedän että tupakanpolton lopettaminen vaatii kyllä itsekuria ja tahtoa. Tsemppiä.

    VastaaPoista
  10. Upeaa, että olet lopettanut polttamisen ja ihana kuulla, että miehesi on tukemassa sinua päätöksessäsi. On hyvä, että on tsemppari vieressä, jos tulee mielitekoja takaisin tupakkaan. Todella hienoa neulontajälkeä. Aivan ihana ja kaunis pusero.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati <3 Kyllä se on hyvä, että oma mies myös tsemppaa :)

      Poista
  11. Oletpa ollut taas ahkerana puikkojen kanssa! Ja onnea ja tsemppiä tupakkalakkoon. Kilot lisääntyvät tosi nopeasti, kokemusta on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eevirgina <3 Yritän todella paljon tehdä, ettei painoni nousisi kovinkaan paljoa :)

      Poista
  12. Ensinnäkin, onnea hyvästä päätöksestä. Se on sinulle lahja, kun saat riippuvuden talttumaan. On hyvä, että kädet löytävät uutta tekemistä ja mihin oletkaan nämä vuodet taitojasi neuleiden maailmassa pantannutkaan, kun näin upea paita ja kymmenet sukat vain soljuvat sormistasi.
    Hieno miäs, ymmärtävä ja kannustava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos TeSa <3 Kyllä varmaankin näin, että neulominenkin on auttanut :)

      Poista
  13. Tsemppiä tupakkalakkoon!!
    Onnistut varmasti, kun minäkin onnistuin..:)
    Kaunis tuo pusero!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Hannele myös tsempistä :) Kiva kuulla, että täälläkin löytyy onnistumisia monelta :)

      Poista
  14. Kaunis kuvio neuleessa.
    Siellä on oikein villasukkatehdas! :)
    Neulominen on kyllä niin mukavaa puuhaa.
    Täällä on tehty ahkerasti isoäidineliöitä, saas nähdä mitä niistä sitten saan aikaiseksi.
    Mahtava päätös Liisa! Ja upeaa miten miehesi tsemppaa sinua! <3
    Mukavia salihetkiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Sari myös tsempistä :) Mieheni ei ole koskaan myöskään valittanut minun polttamisestani, vaikka ei itse poltakaan.

      Poista
  15. Pusero on kyllä niin kaunis ja Sinulle sopii niin hyvin! Tsemppiä Sinulle tuohon tupakkajuttuun, itse kun en ole polttanut koskaan, mutta mies meillä useampaankin kertaan yrittänyt lopettaa, nyt polttaa noin 4-5 tupakkaa päivässä.... Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  16. Onnea mielettömän hyvästä päätöksestä! Ja ihana mies sulla kun noin kannustaa ♥ Vaikka oma motivaatio on tärkein, sitä lisää kyllä kiva kannustin. Itse lopetin n 4v sitten ja onnistuin voittamaan yhden kilpailun josta voitin kivan summan lomarahaa, ihan vain sillä että lopetin tupakoinnin. Kyllä kannatti. Olen ollut paljon terveempikin sen jälkeen! Tsemppiä jatkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu :) Olen itsekin huomannut muutoksen, kun olen ollut polttamatta :)

      Poista
  17. Oletpas ollut ahkera! Mutta mieluisat puuhat vievät kyllä iloisesti mennessään, ja nythän tarvitsetkin käsillesi töitä:) Tsemppiä, ja ihanaa, kun miehesi kannustaa!

    VastaaPoista
  18. Oletpa tehnyt mahdottomasti sukkia ym. Hieno toi pusero, kiva malli.
    Onnea ja stemppiä tupakkalakolle, pian pääset myrkystä eroon, jaksamista ja hyvä kun on kivoja palkintoja tiedossa.

    VastaaPoista
  19. Oi miten ihana tuo neule niin kaunis! Hieno päätös, tsemppiä kovasti! Sinulla on kyllä laatumies, huippua tuollainen tuki♥ Kaunista kevätpäivää sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde <3 Kyllä miehen tsemmppaus on kullanarvoista <3

      Poista
  20. Nostan hattua kun osaat kutoa noin tasaista ja hyvää jälkeä, minulta se ei onnistu. Ja toinen hatunnosto tupakanpolton lopettamiselle! Kyllä ne kilot siitä pikkuhiljaa tasaantuvat, varsinkin kun lämpöiseen vuodenaikaan tulee liikuttua ihan eri tavalla kuin talvella. Kivaa kesän odottelua ja viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla Annika <3 Kiloja ei ole näiden kahden kuukauden aikana onneksi tullut vielä juurikaan. No olenhan minä kyllä liikkunutkin todella paljon <3

      Poista
  21. Tuli mieleeni, ettei työ tekevältä lopu niin ahkerana olet ollut. Tupakkan jättämisen jälkeen käsillä onkin hyvä tehdä vaikka sukkia. Onneksi olkoon, pidä toi. Aivan ihana hylly, siinä tulee hyvin esille ihanat lintusi. Tuo puserokin on oikein nätti. ja sukat ja kaikki...

    VastaaPoista
  22. Mitähän mä olen taas touhannut kun tämä juttu on jäänyt väliin...
    Onnittelut savuttomuudesta, tahdon lujuus ja motivaatiorahasto auttaa vissisti :)
    Ja susta on tullut ihan taiturineuloja, tuo neule on kaunis. Ja sukat myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Väkertäjä :) Kohta jo 3 kuukautta mennyt savuttomana. Olen nyt niin hurahtanut neulomiseen, ettei muulle askartelulle tahdo olla aikaa.

      Poista