Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kolmen naisen ihanat blogit

Tanni kotipellolta heitti minulle haasteen otsikollaan "kolmen osaavan naisen blogi". Kiitos Tanni niistä kauniista sanoista.
 
Tottakai minun piti ottaa osaa haasteeseen ja haastaa edelleen kolme blogia, mutta otsikkoni on "kolmen naisen ihanat blogit". Vaikea minun on oikeastaan valita, koska kaikki blogit, mitä seuraan on ihania, mutta yritän nyt sitten esitellä jotain eri blogeja, mitä olen aikaisemmin esitellyt jonkin haasteen yhteydessä. Itse olen kiinnostunut kädentaidoista, tuunailusta, kirppistelystä, askartelusta, sisustuksesta ja puutarhanhoidosta, joten lähinnä sellaisia blogeja seuraan.
 
 
Haastajani Tanni Kotipellolta -blogi (http://tanni-kotipellolla.blogspot.fi) on mitä ihastuttavin. Tanni on bloginsa esittelyssä sanonut seuraavaa :..askarrellaan, paskarrellaan, duunaillaan, puunaillaan ja tuunaillaan.. jaetaan tekemisen iloa.. Sisustellaan 1930- luvulla rakennettua Kotipeltoa kirppistavaroin, Emännän dyykkaamilla roskislöydöillä ja Isännän omistamalla "sulovilen" syndroomalla.
Kuten Tanni itse sanoi, hän on rönsyilevä. Mutta niin ihastuttavalla tavalla ja heillä on niin ihanan värikästä ja Tanni osaa loihtia sitä ihanaa väriä ja kauneutta mistä hylätystäkin tavarasta vain ja tietysti tehdä itsekin käsillään. Oikea mestari, sanoisin! Heillä on sellaista iloista huvikumpumeininkiä, romanttista ja kaunista.
 
 
 
Ensimmäisenä haluan esitellä Leenan käsityöt -blogin. (http://leenankasityot.blogspot.fi/). Leenan matkassa olen ollut pitkään, jos niin voisi sanoa, kun blogini on vasta vähän toisella vuodella. Leena on kyllä todella taitava, vaikka hän on vaatimattomasti ilmoittanut olevansa harrastelija. Hän ompelee toinen toistaan ihanampia vaatteita ja tuunaa ja askartelee todella monipuolisesti. Leenan blogista kyllä löytää insipiraatioita joka lähtöön.
 
 
Toisena haluan esitellä Kaisan Kotokolossa -blogista. (http://kotokolossaasustellen.blogspot.fi ). Kaisa askartelee yhtä sun toista ja sisustaa ja kirppistelee  ja ah, ennen kaikkea miten upeita leivonnaisia hän loihtiikaan. Ei voi kuin ihastella hänen kakkujaan ja taitojaan, kun ei omat taidot riitä niin upeisiin luomuksiin.  Hänen matkassaan on tullut myös taivallettua jo pitkään ja matka jatkuu.
 
 
 
Kolmantena haastan Maaritin Garden of my dreams -blogista (http://garden-of-my-dreams.blogspot.fi ). Maaritin matkassa olen kulkenut myös jo pitkään ja Maarit on NIIN taitava ja luova loihtiessaan puutarhaan mitä ihanampia askarteluja. Maarit on myös rakastunut puutarhanhoitoon ja hänellä on ihania kukkasia ja paljon hyödyllistä tietoa puutarhanhoidosta.Täältä saa kyllä myös sitä inspiraatiota joka solulle.


 


 
Käykäähän tutustumassa ajan kanssa näihin blogeihin!

Kesäloma on siis ohi ja työt ovat alkaneet. Nyt odottelen "oikeastaan" syyskuuta ja seuraavaa kahden viikon lomaa, vaikka eihän se kesä ole vielä ohitse. Nautitaan kesästä. Olen ollut laiska tekemään nyt mitään ja käyn blogeissanne aina kun ehdin, joten en ole unohtanut teitä.

Terkuin Liisa
 

12 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta ja kauniista sanoistasi! Otan haasteen mielelläni vastaan! Seuraavaa lomanpätkää (vain viikko) minäkin odottelen. Askartelut ovat nyt jäissä;) Ihastelen vain kukkaketoja:D Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Johan Liisa haasteen pistit; varsinkin kun haastajaa ei kai saa nimetä uudelleen ;-) Meni yksi varma valinta heti kättelyssä. No, täytyy hetki makustella, joten kiitos haasteesta ja palataan lähipäivinä asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Leena, mutta kiitos! Otsikon voi mielestäni keksiä itse...

   Poista
 3. Oi olipas kiva postaus ja tulee tutuksi blogit joista ei tiennyt, katsoin myös aikaisemman postauksen ja kivasti tuo kranssi on saanut väriä, tosiaan ihan kuin olisi ruostetta kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja! Todellakin kranssista tuli ihanan ruosteen värinen.

   Poista
 4. Voi, kiitos liisa<3
  Kyllä lämmittää mieltä sanasi, paras alku tälle aamulle, taas jaksaa hymysuin! Ja minä ainakin käyn piipahtelemassa esittelemissäsi blogeissa!
  Tää kesäaika menee aina niin nopeasti ja varsinkin ne lomat, pitäis olla lomallelähtö-loma, loma, lomaltapaluu-loma.. =)
  Mukava viikonkulkua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni ja ihan ansaitusti sanat osoitettu sinulle! Kesä todellakin menee liian nopeaa!

   Poista
 5. Nämä(kin) blogit ovat myös omalla seurantalistalla - monipuolisia kuten omasikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta ovat monipuolisia blogeja! Myös sinun blogisi on yksi suosikeistani ja kiva katsoa aina, mitä olet puuhastellut.

   Poista
 6. Kiitos Liisa niin kauniista sanoistasi, täytyy sanoa että nyt on vaikea paikka valita kolme....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Kaisa! Todellakin on vaikeaa valita, kun niin monet ovat kiinnostavia blogeja...

   Poista