Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

keskiviikko 20. elokuuta 2014

DIY Vanhasta ikkunapokasta valotaulu nro 2

Meillä menee remonttiin ns vierashuone, koska sinne tulee se mummon peililipasto, josta kerroinkin aikaisemmin. Mies sanoi, että tee huoneesta sellainen, kuin haluat. Jossakin vaiheessa remontoimme siitä meille uuden makuuhuoneen, mutta sitä odotellessa...
No minähän teen siitä aika valkoisen, koska minä rakastan valkoista. Tosin varmaan sinne tulee joitakin väripilkkuja. Mutta aika paljon tulee tuunattua.
Mummon peililipasto on jo työn alla ja siitä näette kuvia sitten myöhemmin. Aika paljon olen ostanut sinne jo pieniä sisustusjuttujakin.
Mutta asiaan. Minähän sain keväällä ystävältäni kaksi vanhaa ikkunapokaa, joista toisesta teinkin jo olohuoneeseen valotaulun ja siitäkin olen laittanut kuvia aikaisemmin. Tämä isompi on odottanut sitä jotakin eli inspiraatiota eli minkälaisen siitä teen ja millaiset valot siihen laitan....

Tästä se sitten alkoi. Minä bongasin tämän ruusukranssin valoilla ja tiesin heti, että tämä tulee siihen ikkunapokaan, mikäli se vain mahtuu ja mahtuihan se.Maalasin ikkunanpokan ja tein samanlaisen korotuksen taakse, jotta valot mahtuivat sinne sisään. Takakanteen laitoin tapettia. Poka on eläneen näköinen ja niin se saa ollakin kaikkine kolhuineen päivineen.


 


Teksti minulta jo löytyikin varastosta ja tällainen siitä tuli.

12 kommenttia:

 1. Kaunis! Itse en meinaa löytää noita moniruutuisia vanhoja ikkunanpokia mistään, mutta etsitään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! Niin on vaikea löytää sellaisia ikkunoita :)

   Poista
 2. Kylläpä siitä tulikin kiva. En ole aikaisemmin nähnyt tuollaista valotaulua, joka on tehty vanhasta ikkunasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Olen tehnyt toisenkin valotaulun ja se on pienempi ja roikkuu olohuoneen seinällä. Siitä tykkään kovasti.

   Poista
 3. Tuli muutes tosi hieno taulu!!!!

  VastaaPoista
 4. Nätti kokonaisuus.
  Myönnän, että silkkikukat eivät herätä minussa juurikaan tuntemuksia, mutta tässä olet kyllä hyödyntänyt tuon kranssin tyylikkäästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En itsekään ole kauhean innostunut tekokukista, mutta tuo valokranssi oli nätti.

   Poista