Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Shoppailua ja hevoshulluutta

Minulla on ollut todella "vauhdikas" viikonloppu. Lauantaina lähdin sellaisella tohinalla kauppaan, että huitaisin eteisen seinältä taulun alas. Tietäähän sen, miten siinä kävi. Kehykset levisivät kuin Jokisen eväät. No onneksi appeni on niin kätevä käsistään, että lupasi korjata kehykset.
Eilen sitten potkaisin varpaani sohvan jalkaan ja pikkuvarpaani on varmasti murtunut. Moneskohan kerta tämäkin. No ei kun side jalkaan. Tänään meillä molemmilla oli vapaapäivä ja olimme suunnitelleet lähtöä Vaasaan. Mieheni piti käydä ostamassa joku "sähköjuttu" ja minä olin jo innolla ajatellut, että pääsen käymään sisustusliikkeissä ja kirpparilla. No kävinhän minä ja klinkkasin kipeällä jalallani, mutta aika vaivalloista se oli.


Plantagenissa kävin ja löysin mm tämän ihanan jouluruusunja perunanarsissikin lähti mukaan. Lisäksi koppaan tuli myös mm kukan siemeniä odottamaan lämpimämpiä kelejä.


Terassille hieman vaaleanpunaista, kunhan ehdin laittamaan sitä kesäkuntoon


Tämän hepan löysin kirpparilta ja mukaanhan se oli otettava. Siltä on keinuosasta pala pois, mutta senhän voi korjata ja taidan muutenkin tuota heppaa tuunata enemmän sisustukseen sopivaksi. Eräänlainen hulluus se tämäkin. Minä olen ollut lintuhullu, sitten porohullu ja nyt sitten ilmeisesti hevoshullu. Tämä on jo neljäs hevonen meidän huushollissa. Jokohan se riittäisi ja keksisi jonkin muun hullutuksen.
Siinä ne ovat valmiina odottamassa 200 ruusua. Seuraavaan vaiheeseen on jo tarvikkeet hankittuna, joten pääsen jatkamaan projektiani.  Toivon, että tämä on valmis ennen pääsiäistä ja pääsen hieman sisustamaan olohuonettammekin, kun se uusi sohvakin on jo paikoillaan. Laitanpa sitten kuvia niistäkin.
Tosin mulla on niin paljon päässä uusia ideoita, joita haluaisin päästä toteuttamaan, mutta kun tuo aika on rajallista. Tulihan sitä hankittua jo tarvikkeita uusia projekteja vartenkin, mutta niistäkin sitten myöhemmin, kunhan saan tämän valmiiksi ja voin aloittaa uusia.

Mukavaa viikkoa ja arvontahan on vielä käynnissä.
Liisa

16 kommenttia:

 1. No onpa todellakin viikonloppusi on ollut täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;-P
  Mahtavan ison jouluruusun olet löytänyt! Ja tuota heppahulluutta on ilmassa, meillä vaan vois olla ihan oikea heppa :D
  Kiitos, oikein ihanaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi viedä jouluruusu ulos. En tiedä, saako sitä talvehtimaan. Se on todella suuri. Vai heppakuumetta sielläkin :) No onneksi nämä minun hepat ovat vielä pieniä.

   Poista
 2. mielenkiinnolla odotan, mitä askartelet.... Aurinkoista, tapaturmatonta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mimon mami.. sinne myös aurinkoista viikkoa :)

   Poista
 3. Ruusuprojekti on mielenkiintoinen, jännä nähdä, mitä niistä tulee...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän minäkin innolla odottelen ja on vähän pitänyt neuvoa kysyä jo mieheltäkin. Se on niin, että miehen ja naisen ajatukset toteutuksesta ei mene aina yksiin ja sekös on miestäni joskus ihmetyttänyt :) tai ainakin minun toteutusajatukset :)

   Poista
 4. On noissa ruusuissa ollut väkertämistä. Lopputulosta odotellaan.
  Mulla on yksi sisätiloissa oleva perunanarsissi jo uuvahtanut, kasvanut pituuttakin yli sallitun :). Pihalla oleva on kuosissaan edelleen. Mutta kaunis se on.
  Jouluruusu, ah. Koetan pitää elossa jouluisia, että saan istuttaa ne maahan. Aiemmin istuttamani hävisi penkistä :(
  Varpaalle vointeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Väkertäjä. Perunanarsissi on kyllä kaunis. Saankohan pidettyä sen hengissä pääsiäiseen saakka :)

   Poista
 5. Voih! Aina roiskuu, kun rapataan... Teippaa kiinni viereiseen varpaaseen, niin pysyy paikallaan ja saattaa auttaa kipuun...tai sitten ei. Hienoja löytöjä olet tehnyt taas. Täälläkin odotellaan innolla ruusujen lopullista sijoituskohdetta... pitää nyt hullua näin jännityksessä... :) Aurinkoista loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Teippasin heti seuraavana päivänä, kun lähdettiin Vaasaan. En tiedä, oliko tämä jo kolmas vai neljäs kerta, kun varpaani on murtunut. Ei sitä enää viitsi edes lekuriin mennä eikä ne siellä sille mitään tee. Onneksi saan istua suurimman osan päivää ja nythän on hyvä syy juoksuttaa muita :) se ei todellakaan tykkää kävelemisestä. Aurinkoa myös sinulle ja paketti lähti postiin vähän etuajassa :)

   Poista
 6. Upeita löytöjä! Varovaista viikkoa, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suska! Heppa on kyllä suloinen, jahka saan sen korjattua ja tuunattua.

   Poista
 7. Upeasti kukassa tuo jouluruusu ja upealta näyttävät nuo tekemäsi ruusut koreissakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elämää Onnenpähkinässä. Saisinpa pidettyä jouluruusun hengissä, jotta saisin viedä sen ulos ilmojen lämmettyä.

   Poista
 8. Tervetuloa hevoshullujen pariin.t.merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Merja, onneksi nämä minun hevoshullutteluni ovat aika pienimuotoisia.

   Poista