Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Vintti alkaa olla valmis


Nyt alkaa vintin vierastilat olla viimeistä silausta vailla. Nyt siis makuuhuone ja keittiö alkaa olla valmiit.




Vintin makuuhuonekin on enimmäkseen sisustettu kierrätysjutuilla ja tuunaamillani jutuilla. Nämä heinäseivästikkaat tein mieheni vaarin veistämistä seipäistä ja maalasin kalkkimaalilla ja hioin kuluneen näköiseksi.












Tämän pienen tason löysin 20 eurolla kirpparilta. Oikealla taso alkuperäisessä asussaan. Maalasin tämänkin tason  kalkkimaalilla. 
 

Mieheni oli apuna tapetoinnissa. Näihin harmaisiin yksivärisiin seiniin kiinnitimme hieman eläväpintaisen alustapetin, minkä maalasin.




Tehosteseinän tapetti on minun mielestäni niin kaunis




Minun oli alun perin tarkoitus tehdä sängyn pääty itse, mutta näin tämän Jyskin peilin kehyksiin tehdyn päädyn fb-kirpparilla 20 eurolla ja sehän piti kotiuttaa.



Muuta en ole tehnyt päädylle, kuin töpöttelin tumman harmaata maalia noihin kulmissa oleviin kohokuvioihin.


Sängynpäätyä ei ole vielä kiinnitetty seinään, kun sängyt on vielä hankkimatta. Nyt meillä on vierassänkynä käyttämämme paksu ilmapatja. Yöpöydiksi tulee pienet valkoiset lack-hyllyt, jotka mahtuvat juuri ja juuri molemmin puolin sänkyä.
Makuuhuoneeseen olen uutena hankkinut vain yöpöydän lamput, kattovalaisimen ja tummanharmaat pimennysverhot. Sängynpeittokin on meidän vanha, mutta sopii sängynpäädyn kanssa hyvin yhteen.



Tässä oikeanpuoleiset tuolit maalattuna.


Myös pöytä on vanha ja appivanhempieni peruja, joka löytyi varastosta. Sen mieheni maalasi ruiskulla.



Olemme uusineet keittiön kaapit joitakin vuosia sitten, joten niille ei tarvinnut tehdä mitään. Maalasin ainoastaan katon ja valkoiset seinät. Tumman harmaalle seinälle en tehnyt mitään.



Vintiltä löytyy myös vanha puuhella, joka ei tosin ole käytössä. Nyt se saa pitää virkaansa lyhtyjen alustana. Hellan etuosan luukut pitäisi maalata hopealla, sillä ne ovat kuluneet.




Valotaulun tein joku aika sitten vanhaan ikkunapokaan. Verhot ostin eurolla kirpparilta.

Tein verhoihin pidikkeet joskus Tiimarin loppuunmyynnistä ostamistani kangasruusuista, jotka liimasin valkoiseen silkkinauhaan.


 Tämä kuva on vintin tasanteesta, josta pääsee olohuoneeseen ja keittiöön, kylppäriin ja parvekkeelle. Tähän etualalla olevalle seinälle on tulossa joku juttu palapeileistä, mutta en vielä tiedä, millainen siitä tulee. Tasanteen katon ja seinät maalasin valkoiseksi.



 Portaikon seinät olivat aikoinaan puun väriset. Joitakin vuosia sitten maalasin ne valkoiseksi. Nyt suoritin vain uusintamaalauksen. Isäntä teki joitakin vuosia sitten kaiteet ja nyt laittoi niihin ledinauhat.


 Olen varsin tyytyväinen lopputuloksiin kaiken kaikkiaan. Kyllä tuunaamalla saa edullisesti kaunista ja ihan käyttökelpoista. Ja sisustushan on minun lempiväreilläni:harmaalla ja valkoisella.

Minähän tein postauksen aiemmin jo vintin olohuoneesta, joka sekin on sisustettu pääosin vanhoilla kalusteilla, joita olen tuunannut. Olohuoneen lopputulokseen olen myös tyytyväinen.

Ja hei muistathan, että arvontaan voi vielä ottaa osaa 14.4. saakka.
Toivotan samalla uudet lukijat tervetulleeksi!!!

Terkuin Liisa






38 kommenttia:

  1. Olen aivan sanaton! Miten uskomattoman taitava olet niin tekemään upeaa remonttia, luovasti tuunaamaan ja ihania kirpparilöytöjä! Mahdottoman kaunista jälleen!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka kaunis ja viihtyisän näköinen tuo vintti! Olet saanut paljon aikaan.
    Ihanaa huhtikuun alkua!

    VastaaPoista
  3. Tulipa nättiä! Melkoinen remonttiprojekti.

    VastaaPoista
  4. Arvostan suuresti sitä, että mielikuvituksella ja kädentaidoilla ilman suurta rahaa saadaan noin kaunista ja kodikasta 😊 Suomen kaunein vintti ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Arja <3 Minä olen kyllä varsinainen kierrättäjä ja tykkään siitä.

      Poista
  5. Aivan uskomattoman kaunis, hillitty ja selkeä. ja samalla ainutkertainen, kun on itse koonnut ja uudistanut. Olet kyllä taitava nainen!

    VastaaPoista
  6. Ihanan kodikasta, hillittyä ja tyylikästä...tuolla viihtyisin T: Mervi K

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana , siis todella ihana huoneisto!! Niin täydellistä ja vallan mahtava esimerkki siitä, että vanhaa kannattaa kunnioittaa ja uutta ilmettä saa kalusteisiin maalilla ja tuunaamalla eri menetelmin. Ja myös luovuus ja ideointi synnyttää toimivia ratkaisuja sekä suloisia yksityiskohtia sisustukseen. Ihan parasta!!!!

    VastaaPoista
  8. Voi,voi,minä aivan pökerryn,kun on niin kaunista katseltavaa. Sinä olet kyllä tuon tuunaamisen mestari. Upea tapetti makuuhuoneessa ja aah miten ihana sängyn pääty.

    VastaaPoista
  9. Ihanalta näyttää ja tuo sängynpääty on niin kaunis <3 Tuollaisen sängynpääädyn varmaan meidänkin teinityttö huolisi,täytyykin näyttää tätä postausta hänelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tykkään myös tuosta sängynpäädystä. Tarkoitus oli tehdä hieman erilainen, mutta enhän minä voinut vastustaa tuota päätyä, kun sen näin.

      Poista
  10. Kaunista!
    Hienot nuo tikkaat!
    Ja sängynpääty on tosi hieno.

    VastaaPoista
  11. Ihana Ihana Ihana ♥ Niin kaunista, niin tapetti kuin sängynpääty, tikkaat..kaikki :)

    VastaaPoista
  12. Aivan täydellistä! Kaikki sopii tosi hyvin yhteen ja kaikki on niin kaunista. :)

    VastaaPoista
  13. voi miten kaunista, kyllä tuolla vierailla on niin luxusoltava..aa että...Iloa viikkoosi Liisa

    VastaaPoista
  14. Tosi kivan näköistä ja niin kodikasta.

    VastaaPoista
  15. Kauniisti toteutettu remontti. Hyvä Sinä.♥♥

    VastaaPoista
  16. Kaunista tuli! Valkoista ja valoisaa. (: Mie en kyllä maalais hellan luukkuja, nehän on ajan patinoimat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pipo-otus <3 No pitää katsoa, mitä niille luukuille teen vai teenkö mitään.

      Poista
  17. Kyllä on uskomattoman kaunista! Ihana piriste nuo valot tikkaissa! Viihtyisin, todellakin ♥ Mukavia huhtikuun päiviä Sinulle ♥

    VastaaPoista
  18. Oot kyllä ollut todella ahkera. Ihan mielettömästi tehnyt hommia... Hattua nostan. Ja niin kaunistakin, aivan ihanat tapetit ja tuunaukset. Mä taidan muuttaa teidän vintille... :D

    VastaaPoista
  19. Kyllä vain - silmiä hivelevän harmonista jälkeä on syntynyt!
    Kaikki on kaunista, mutta omaan silmään erityisen onnistuneen muutoksen kokivat nuo ruokapöydän tuolit - niistä tuli kertakaikkisen upeat ja modernit ja kaikkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Väkertäjä. Kyllä pöytä ja tuolit kokivatkin melkoisen muodonmuutoksen.

      Poista