Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Haaste

BLOGGER RECOGNITION AWARD

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen




Tämä haaste on kiertänyt useissa blogeissa ja muistan joskus aiemminkin ottaneeni saman tyyppiseen osaa, mutta voihan sitä uudelleenkin haasteen ottaa vastaan.



2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen



Minähän teen kaikenlaista käsilläni ja se on parasta terapiaa henkisesti raskaan työn lomaan, kun askartelut vie ajatukset ja onhan se muutenkin niin rentouttavaa. Askartelen monenlaisesta materiaalista niin pihaan kuin kotiinkin. Yritän laittaa aina hieman ohjeitakin siitä mitä teen. Voin kyllä sanoa, että blogini on DIY-blogi ja tykkään myös tuunata ja kierrättää vanhaa. Tokihan täältä löytyy muutakin. Ilahdun siitä, kun joku saa idean jostakin tekeleestäni.

No ystävieni yllytyksestä sitten viimein sain aikaan aloittaa bloggaamisen maaliskuussa 2014. Ensin ajattelin, että käykö edes kukaan mun blogissani, mutta olen yllättynyt, sillä käyntejä on ollut ihan hurjasti yli 245.000 ympäri maailmaa. Blogannut olen 2.5 vuotta. Laitoin sitten facebook-sivutkin pystyyn  1.11.2015 ja sielläkin on jo yli 350 seuraajaa. Ja onhan tämä samalla vähän kuin päiväkirja omille tekemisilleni. Eihän sitä muuten muista, mitä kaikkea on tullut tehtyä.



3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille

No minä en kyllä osaa sanoa oikein mitään ohjeita siihen. Itse voisin laittaa enemmänkin omaa persoonaani peliin, mutta olen tällainen jäyhä pohjalainen täällä, mutta ystävien kesken kaikkea muuta. Minulla on monta blogiystävääni, jotka osaavat kyllä pistää persoonansa likoon huumoria unohtamatta ja sellaisia tekstejä on kiva lukea.


4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi

Ensimmäisenä minut haastoi ma-te http://ruustarha.blogspot.fi
ma-te askartelee ja maalaa ihania ruusuja

Toiseksi sain haasteen villa tutalta http://kermahattu.blogspot.fi
Sielläkin askarrellaan ahkerasti toinen toistaan kauniimpia juttuja

Kolmannen haasteen sain Tannilta 
http://tanni-kotipellolla.blogspot.fi Tanni askartelee myös ja tekee romustakin kauniita esineitä hyvin persoonallisella tavalla



5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi
Tämä on sitten vaikea rasti, sillä olen niin monia haastanut jo aiemmin ja niin moni seuraamani blogi on jo nyt haastettu. Haastankin nyt sitten vain 6 blogia ja jos joku muukin haluaa ottaa haasteen vastaan, niin voi napata haasteen itselleen

Paperinarun Leena
Askartelin itte Kirsti
Silausta vaille Minna
Arjen iloja Sari
Vekki
KataMarian tekemisiä ja touhuja Katamaria


                       Terkuin Liisa









9 kommenttia:

  1. Näitä on aina kiva lukea :) Meillä on samanikäiset blogit, joten siitäkin näkökulmasta on ollut ihana seurata kaikkia niitä kivoja juttuja, joita täällä esittelet. Aurinkoista syysviikkoa Liisalle :)

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea näitä haasteita. Itsekin sain saman haasteen, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi vastata siihen.

    VastaaPoista
  3. Onneksi sinut haastettiin niin ihania juttuja ja loistoideoita olet esitellyt. Kiitos vaan haasteesta, jospa siihen jotain saisin aikaiseksi.

    VastaaPoista
  4. Kyllä minä ainakin olen mielelläni lukenut blogiasi. Jatka kirjoittelua.

    VastaaPoista
  5. Ihana on aina piipahtaa blogissasi ja ihastella sinun taidokkuuttasi.. arvostan kovasti!

    VastaaPoista
  6. Kiva lukea näitä. Mullakin on kommentointikentässä vinkki, että haaste on odottamassa - oon vaan saanut aikani kulumaan aivan liian hyvin ilman postauksia - hyvä kun ehtii muitten blogeissa käväistä visiitillä! :o :)

    VastaaPoista
  7. Ihania juttuja teet.. täällä on aina mukava vierailla:)

    VastaaPoista
  8. Kiitos haasteesta! Täytyypä osallistua. :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos kommenteista ja kiva, jos jotkut ottavat osaa haasteeseen.

    VastaaPoista