Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

lauantai 6. elokuuta 2016

Sadepäivien askarteluja ja uusia tauluja





Kun sain helmivalaisimeni valmiiksi, halusin pari uutta taulua. Mieheni tytär maalasikin nämä kaksi taulua. Pinkki on samaa väriä kuin lampussa, mutta valaistus muuttaa sitä.



Tykkään ihan hurjasti näistä tauluista.






Ostin jo uuden lampunraadon ja ajattelin tehdä helmivalaisimen myös pöytämallin valaisimeen, mutta isäntä totesi, että saapi olla jo jotain muuta väriä. Minä en ole vielä päättänyt, teenkö samoista helmistä vai pienemmistä.


Minähän rakastan tuunaamista ja kaikkea vanhaa. Tämä iso avain on tämän paikan jostain ulkorakennuksesta otettu talteen joskus. Se on todella vanha. Se on lojunut laatikossa odottamassa inspiraatiota, mitä sille teen. No löysin tämän taulun kirpparilta ja siitä se sitten lähti..



Purin taulun ja maalasin kehykset ja krakeloin. Taustaksi laitoin valkoisen pahvin. Putsasin avaimen suurin piirtein maalista. Porasin neljä pientä reikää avaimen taakse taustalevyyn ja kiinnitin avaimen rautalangalla kiinni kahdesta kohtaa. Rautalangan pujotin rei´istä takapuolelle ja kiristin.





Minähän kävin keväällä siellä tonttukurssin jatkokurssilla, missä opeteltiin tekemään itse kasvotkin tontulle alusta alkaen. No ei niistä minun kohdallani tullut hääppösiä, mutta pakkohan se oli kuitenkin käyttää ne kasvot tonttuun. Tämä oli ensimmäinen itse tekemäni kasvoaihio. Pitää vain harjoitella kasvojen muotoilua. Ehkä sitä joskus onnistuu...



Minähän tein näitä makaroonikransseja viime vuonna. Tämän kranssin tein mieheni tädille. No kranssi oli tipahtanut seinältä ja saanut melkoisesti "siipeensä". Minä tein sille huoltokorjauksen ja siitä se sitten lähti....

tein samanlaisista makarooneista sydänkranssin, mutta käänsin makaroonit toisin päin. Tämä menee anopilleni. Appivanhempani viettivät juuri smaragdihääpäivää ja minun oli tarkoitus tehdä tästä valokuvakehys ja laittaa sisään heidän hääkuvansa. Isäntä ei kuitenkaan ehtinyt isontaa kuvaa, joten ainakin toistaiseksi se on tekemättä.

kuumaliimalla liimasi makaronit kranssiin...

ja lopuksi spraymaalia pintaan.




Terassin päässä ollut kaariportti oli tullut tiensä päähän. Mieheni poika teki minulle mittatilauksena tämän uuden portin. On niin vahvaa tekoa, että voi vaikka leukoja vedellä. En aio käsitellä porttiani mitenkään, vaan se saa ruostua ihan rauhassa.


Alkukesästä tekemäni uusi kivikkokin kukkii. Samettiruusuissa on aivan hirveästi kukkia. Monenlaisia perennoja olen sinne istuttanut, mutta ehkä ne ensikesänä näyttävät jo joltakin.



Lomani on siis ohi tältä erää ja viikko on jo oltu töissä. Todellakin on ollut käynnistysvaikeuksia. Tosin kuukauden päästä jään taas viikon lomalle.

Muistathan, että arvontaan voit vielä osallistua.

Mukavaa viikonloppua toivoo Liisa



24 kommenttia:

  1. Todella upeat taulut. Hän on kyllä taiteellisesti lahjakas.
    Makaronikranssit ovat todella kauniita.

    VastaaPoista
  2. Hienot taulut! Maalaja on oikea taiteilija. Olet tehnyt ihania askarteluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit <3 Nämä taulut onkin uniikkeja ja tehty vain minulle :)

      Poista
  3. Ihanat väriläiskät tyynyt ja taulut, tosi kauniita. Kranssit on myös aivan ihania ♥

    VastaaPoista
  4. Voi että olet ollut ahkerana ja mitä ihanuuksia olet tehnyt, tykkään tuhannesti♥

    VastaaPoista
  5. Kaikkea ihanaa... Tosi kauniit taulut ja sisutuksessa on selkeästi nähtävillä tämä pinkki kausi... :) Hieno avaintaulu ja upea uusi portti... Tonttukin näyttää veikeältä, selkeästi odottelee talvea :) Täällä on blogi elänyt hiljaiseloa, katsotaan saanko aktivoiduttua ensi viikolla... :) Kiirusta pitää ja arki koittaa täälläkin maanantaina. Mukavaa viikonlopun jatkoa, Terkuin Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Se pinkki palaa aina takaisin, vaikka yritän siitä päästä välillä eroon. Pitäisi muutama tonttu saada aikaiseksi joululahjaksi. Tämä tonttuhan jää kyllä itselle.

      Poista
  6. Kaunista jälleen!
    Minä palaan maanantaina töihin, mutta onpas ollutkin ihana loma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Kardemumma <3 Arkeen ja töihin palaaminen on kyllä joskus raskasta loman jälkeen, mutta viikon kuluttua sitä huomaa jo olevansa ihan arjessa kiinni.

      Poista
  7. Todella upeat taulut ja noi sun makaroonikranssit ovat hurjan hienoja myös. Tekis mieli itsekkin kokeilla. Avaintaulusta tuli IHANA. Aurinkoista tulevaa viikkoa sinulle Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa <3 Nuo makaroonikranssit on jotenkin niin ihania. Toki helppoja tehdäkin.

      Poista
  8. Avain taulusta tuli tosi hieno!😍
    Ja kranssit on hienot! Niitä voisin jossain vaiheessa kokeilla!
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Noista makaroonikransseista voisi tehdä vaikka kynttilämansetteja, kunhan löytäisi pienemmät kranssipohjat.

      Poista
  9. Ihanat taulut ja niin paljon muutakin kaunista ♥ Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle ♥

    VastaaPoista
  10. Ihanat nuo taulut...varsinkin alimmaisesta tykkään! Ja kaariportti on hineo! VAltavasti olet taas askarrellut..:)

    VastaaPoista
  11. Hienot taulut, passaavat hyvin :) aika hauskat myös nuo makaronikranssit :)

    VastaaPoista
  12. Kauniit taulut sait ja avain arvoisensa kunniapaikan :) Kiva on tuo makaronikranssi, varmasti on anopin mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Väkertäjä <3 Anoppi kyllä tykkäsi, vaikka ei sitten saanutkaan sitä valokuvakehystä :)

      Poista