Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Liisan kotona lomailee
Terveiset lomaltani, jota on vietetty vaihtelevassa säässä. Puolet on vietetty ja puolet vielä edessä. Mieheni loma loppui tänään, mutta onhan hänellä paljon vapaata, niin saamme viettää kuitenkin yhteisiä vapaita. Mitään suunnitelmia meillä ei ollut lomallamme. Aloitimme lomamme Oulusta heti, kun minun lomani alkoi.  Kesävieraita meillä on ollut ja lisää on tulossa. Ensi viikonloppuna suunnistamme Kalajoelle ystävien kanssa. Siellä esiintyy Yölintu, joten tanssimaanhan sitä mennään.

Pihallamme alkavat vihdoinkin kukkaset kukkimaan. Olenkin roudannut hirveät määrät kukkia loppuunmyynneistä. En edes tiedä, mitä kaikkia perennoja olen ostanut. No kunhan ne lähtevät kunnolla kasvuun, niin sitten niitä voi vaihdella penkistä toiseen.
Vihdoinkin jaloleinikit alkavat kukkimaan (yläkuva). Osa niistä kuoli, koska istutin ne liian kuumaan paikkaan. Näyttävät viihtyvän paremmin varjoisassa paikassa.Sain uuden puutarhatyökalun-akkukäyttöisen ruohotrimmerin ja siinä on myös toinen terä, pensasleikkuri. No eihän se meidän yhteistyö alkanut ihan saumattomasti. Nimittäin tämä leikkuri leikkasi sormenpääni auki. Onneksi ei käynyt hullummin. Jouduin kyllä käymään ensiavussa. No tämäkin vamma on hieman hidastanut tekemisiäni, mutta sormi alkaa jo olla kunnossa.

Naapurista kaadettiin vihdoinkin hopeapajut ja sain sieltä hakea pöllejä. No minulla olisi nyt taas tätä himoitsemaani puuta ja saisin veistettyä vaikka hevosen pihallemme. Kyllä sitä huomaa, että liian paljon suunnitelmia on kertynyt. Unelmani siitä suihkualtaasta kuoppasin tältä kesältä. Tulee liian kiire sen kanssa, enkä halua stressata sillä loppulomaani.


Hyvää heinäkuun loppua. Blogeissa yritän pistäytyä.

Terkuin Liisa

16 kommenttia:

 1. No voi hurja, onneksi et loukannut sormeasi pahemmin. Kiva nähdä mitä työstät noista saamistasi pölleistä. Kaunis värililja.
  Hyvää loman jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hyvä ettet loukannut pahemmin sormeasi. Oikein hyvää loman jatkoa,nauti ☺

  VastaaPoista
 3. Nuo koneet on joskus vaarallisia, hyvä ettei menny koko sormi.
  Mukavaa loman jatkoa.

  VastaaPoista
 4. No huh, onneksi ei sattunu pahemmin sormille. Hyvää lomanjatkoa ♥

  VastaaPoista
 5. Auts! Onni onnettomuudessa, ettei pahemmin käynyt. Hyvää heinäkuun aurinkoviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Tekevälle sattuu.. onneksi ei käynnyt pahemmin! Minä laiskuri olen viettänyt blogilomaa jo kovinkin pitkään, kait tässä olisi aika palailla pikkuhiljaa. Mukavaa heinäkuuta sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Tuta <3 Itsekin olen viettänyt lomaa blogeista, mutta palaillaan päiväjärjestykseen.

   Poista
 7. Lomasi kuulostaa mukavalta. Harmi vain, että sormi hidasti touhujasi.

  VastaaPoista
 8. Olipas viekas vekotin, kun sormille hyppäsi... Onneksi ei pahemmin käynyt, kyllä sitä tuossakin on.
  Vai että hevosta ;) - tuon uskoisin kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta viserrä :) No pöllit odottaa edelleen koskemattomana.

   Poista