Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Valotaulu nro 4



Jahas, minä innostuin tekemään jo neljännen valotaulun. Kun tein noista suodatinpussiruusuista sen minun ison valotauluni, niin tuolloin ajattelin, etten tee enää yhtään ruusua, mutta kuinkas kävikään...

 

Kävin kirpparilla ja näin tämän taulun. En ihastunut tauluun,vaan noihin kehyksiin. Sillä silmänräpäyksellä jo olin mielessäni tämän tuunannut: Ruusut sisään ja kehykset maalaukseen. Niin se lähti mukaani.


Näihin kehyksiinhän oli tehty tuo syvennys ja se sai minut ostamaan tämän taulun.


Tähän meni noin 80 -90 ruusua. Liimasin jokaiseen ruusuun vielä pienen helmen koristeeksi.
 

Ohjeet näihin ruusuihin löydät täältä http://arjaliisas.blogspot.fi/2015/03/diy-miljoona-miljoona-ruusua.html


Kullanväriset kehykset käsittelin krakelointimaalilla. Ensin sprayasin ruskeaa pohjamaalia ja sitten päälle kermanväristä krakelointisprayta.
Tässä kuvassa vielä keskeneräinen taulu, mutta pitihän niitä kehyksiä jo sovittaa.


Ostin valmista ledinauhaa ja liimasin ne kehyksen taakse.

 


Siinä sitten jo valot asennettuna.

 
Tunnelmavalo heijastuu mukavasti taulun takaa.  Tästäkin tuli niin "minun näköiseni"               
 
Terkuin Liisa
 
 
 

27 kommenttia:

  1. Tulipa tästäkin ihana! Minä en ole vielä päässyt kokeilemaan tuota krakelointia, koska kyseinen spray oli rautakaupasta loppu. Täytyy jatkaa etsimistä muualta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa! Kyllä sitä sprayta varmaan löytyy jostakin. Ainakin kuulemma Kärkkäisen nettimyynnistä ja Kärkkäisen myymälässäkin oli ja oli halvempaa, mitä K-raudassa, mistä ostin aiemmin samaa.

      Poista
  2. Ihana on tämäkin ruusutaulusi! Kun julkaisit ensimmäisen ruusutaulusi, tein ohjeellasi yhden ruusun ja totesin, ettei oma kärsivällisyyteni riitä tekemään tarvittavaa määrää ruusuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elämää Onnenpähkinässä! Muutaman ruusun kun on tehnyt, niin homma alkaa menemään. Kyllä minäkin sain tarpeekseni niistä, kun tein sitä isoa taulua. Jokunen kaverini olisi halunnut samanlaisen, mutta kyllä minä kieltäydyin heti.

      Poista
  3. Ihana ruusutaulu, minulla on muutens jossakin jemmassa yhdet kehykset jotka on samantyyliset kuin sinun löytämäsi kehykset..hmm nyt en heti vaan muista missä mutta ehkäpä vaatehuoneen roju hyllyllä ja ihan takana muiden rojujen joukossa :)
    Kiva kun laitoit linkin mistä löytää ruusujen ohjeen.. sit mulle tuli ideaa lisää tuosta hmmm..no en lupaa milloin omani on valmis koska mullahan näitä keskeneräisiä riittää vaikka muille jakaa..sekin yksi projekti jos muistat on edelleen kesken se lopahti kun kissan häntä alespäin ja vaatehuoneessa odottaa valmistumista. no kun säät viilenee tai jotain ehkä jaksaa enemmän paneutua noihin keskeneräsiin töihin.
    Voi että ihailen tuota taulua niin herkkä ja kaunis kyllä se on sinun näköinen ja onnistunut ihanuus ja kiva yksityiskohta noi helmet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anja <3 kyllä minullakin on joskus niitä projekteja montakin yhtä aikaa eikä tiedä mistä aloittaisi. Nuo ruusut ovat helpot tehdä. Tykkään itsekin taulustani <3

      Poista
  4. Kaunis tunnelmavalo syntyy tuosta taulusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mimon mami <3 Noihin kehyksiin ei voinut laittaa ruusujen alle ledejä ja toisaalta kiva, että tästä tuli erilainen kuin siitä isosta taulusta.

      Poista
  5. Aivan mielettömän kaunis valotaulu

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana taulu tämäkin! Todella kaunis.

    VastaaPoista
  7. Kivasti vähän erilainen kuin aiemmat, kaunis tämäkin!

    VastaaPoista
  8. IHANA! Kyllä sie oot Liisa niiiiin reipas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa <3 Eipä miehenikään tuota moittinut, vaikka alkaahan noita ruusuja olemaan tässä huushollissa jo aika tavalla.

      Poista
  9. Kiitos ma-te <3 tämä ruusumäärä oli vielä siedettävä verrattuna siihen minun isoon valoruusutauluuni.

    VastaaPoista
  10. No mutta, voiko ruusuja olla koskaan liikaa?? :) Tosi kaunis taulu ja super-hieno kehys!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitella, miten romanttiseksi sitä mieli muuttuu. Kehyksestäkin tuli ihan kiva tuolla krakeloinnilla. En olisi huolinut sitä kultakehyksistä mistään hinnasta sellaisenaan. Se ei vain ole minun värini.

      Poista
  11. Päädyinpä mukavaan blogiin. Jään seuraa sun ihania tuunauksia!

    VastaaPoista
  12. Niin on taas nätti lopputulos! Hyvä kirpparilöytö - aikoinaan etsin vastaavaa, vaan tehtiin sitten itse. Kehys näytti sisältävän vissisti jonkun vanha morsiuskimpun ja sulhon vieheen.
    Tuota krakelointimaalia/sprayta pitää muistaa hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Väkertäjä. Tuokin sisäkehys oli vissiin tehty itse. Tuo krakelointi on kivaa, mutta toki vähän haasteellistakin. Mutta eihän krakeloitunut pinta olekaan samanlainen joka paikasta.

      Poista
  13. Aivan ihana ruusutaulu! Krakelointi-spray täytyy pitää mielessä, tosi ihana kehys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Koti Puutarhakadulla! Krakelointi on upean näköistä, mutta aika haastavaa. Mutta tämäkin on sellainen, että se tahtoo lähteä lapasesta eli haluaisi sitä kokeilla vähän kaikkeen.

      Poista
  14. Upea taulu! Nyt on kyllä pakko kokeilla noida ruusuja itsekin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Kyllä olen itsekin tyytyväinen tähän tauluuni :)

      Poista