Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

DIY Monikäyttöinen pikkupakki

Siinäpä viimeinen pikkutekeleeni eli puusta tehty pikkupakkiTämä olikin helppo tehdä ja siinä sahaamani tarvittavat osat, jotka liimasin uretaaniliimalla, niin varmasti pysyy kiinni. Tein nämä niistä yhteen liimatuista kertopuuliuskoista, mistä joskus tein sen yhden laatikkonikin. Niitä kun on vielä jäljellä. Tämänhän voi tehdä esim vanerista tai mitä puuta nyt sattuu löytymään.


Siinä laatikko kasassa. Laitoin liimapinnat puristimilla kiinni yön ajaksi.Kahvan tein harjanvarresta, mitä jäi lampaiden tekemisestä. Liimasin päät ja vielä pienillä nauloilla kiinni.


Olen maalannut tämän ihan ulkomaalilla, jotta kestää, koska tämä menee meidän grillikatokseen maustetelineeksi (isännälle). Tein sabluunan tähdistä ja töpsöttelin sienellä. Tässä pikkupakissa voi säilyttää vaikka servettejä ja maustepusseja tai mitä nyt mieleen tulee. Aion tehdä vielä tarjottimen samoilla väreillä.

Mukavaa viikonloppua toivoo Liisa

20 kommenttia:

 1. Rouva Näppärä siellä jälleen nkkaroinut, aivan ihana taas tämäkin:) Ja voi mikä väri, suorastaan herkullinen:)
  Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Isäntä arvuutteli väriä ja se oli tietty valkoinen tai harmaa. Minähän yllätin sen aivan. Syy miksi ostin tätä väriä on se, että aion tehdä tuolla värillä muutakin kuin tarjottimen.

   Poista
 2. Tosi hieno ja niin muodikkaassa värissä. Sopii vaikka mihin! Tässä kevätjuhlien alla, sopii tietty myös lahjaksi opellekin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Sinultakin tuollainen onnistuu mennen tullen. Tuollaisen voisi tehdä tarpeen mukaan eri kokoisena. Helpottaa aina, kun tekee ensin pahvista "kaavat" ja piirtää ne puuhun ja sitten vasta sahaa. Väri on kyllä aika herkku :)

   Poista
 3. oikein söpö ja onnistunut! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Itse suunnittelin tekeväni samankaltaisen yhdestä kierrätyspuunpalasta, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Jospa nyt innostuisin. Kepeää keskiviikkoa sinulle, terkuin Suska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suska! No tuohonhan on kierrätyspuu juuri omiaan eikä mene paljoa puutakaan. No minullakin on siis sitä kierrätyspuuta käytetty, vaikkakin uutta. Jäi siis miehen rakennuspuuhista ja oli jo menossa roskiin, mutta pelastin ne sieltä ja on todella käyttökelpoista :)

   Poista
 5. Puupakille olisi täälläkin tarvetta.. hmm.. osaisinkohan..
  Aivan ihana sinun tekele on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanni! Osaat varmasti tehdä tuollaisen. Ei kun tuumasta toimeen.

   Poista
 6. Sain viime vuonna lahjaksi puupakin, johon oli istutettu kesäkukkia. Olet kyllä kätevä käsistäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elämää Onnenpähkinässä. Todellakin, tuollaiseen sopisi myös kukat tosi hyvin.

   Poista
 7. Hei
  Hauskoja esineitä olet nikkaroinut. Ne lampaat ihan mahtavia!!
  Millä nimellä tuo uretaani liima on? Onko se kovin sottaavaista (kuvista ei kyllä huomaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi! Tuo liima on Cascol polyuretaani puuliima (oranssi muovipullo). Sottaa kädet ihan mustaksi eikä lähde pesemälläkään. nimim kokemusta on :) Käytän tuon liiman kanssa aina nykyään ohuita kumihanskoja. Liima turpoaa joten kannattaa pursunnut liima pyyhkiä pois ennen kovettumistaan. On todella kova homma sitten hioa pois muuten. Mutta erittäin pitävä liima.

   Poista
 8. Ja niin on taas söpöläinen käden tuotos Liisalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Kaisa. Tuohan oli sitten isännälle :) ja helppo tehdä.

   Poista