Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Olohuoneen uudistus



Minähän kerroin jokin aika sitten, että hankimme uuden sohvan. Siinä se nyt on ja olen siihen niin tyytyväinen. Tämä Caleidosohva on Askosta. Molemmat tykkäsimme, että sohvalla oli hyvä istua. Otimme muutaman värimallin kankaita  kotiin ja katselimme, miltä ne näyttävät meidän valaistuksessa. Uskomatonta, miten väri voi muuttua päivänvalossa ja sitten keinovalossa. Tämä väri oli minun valintani.
Käsittelin sohvan heti suoja-aineella ja ihanaa, että nyt on tullut hajutonta suoja-ainetta.



Ei mennyt tämän emännän visiot siitä turkoosta sitten ihan putkeen. En löytänyt tyynyille sopivia tabletteja, joten uusiksi sitten meni värit. Hieman pastellinsinistä. Nämä tyynyt löysin Tokmannilta ja väri on kyllä omaan silmään sopiva.




Ei löytynyt sopivan värisiä kynttilöitä, niin minä ostin metallihohtoista automaalia ja suhautin kynttilöihin väriä. Lisänä vähän blingblingiä. Näitähän ei ole edes tarkoitus polttaa.






Pöytä sai uudet tabletit. Verhot löysin kirpparilta.





Tämäkin kynttilä sai suhumaalia pintaansa. Olen huomannut, että meille on alkanut tulemaan aika paljon AmandaB:n sisustustuotteita. Tämänkin löysin Terran alesta. Kuopion AmandaB:ssä on aina pakko poiketa, kun sinne mennään.



 
 
 



 
 
Tämän lyhdyn löysin Terran alepöydästä ja se oli kamalan värinen, lila. No sekin sai automaalia pintaansa ja ruusukuviot laseihin.  Eiköhän se jostakin nurkasta paikkaansa löydä.                                                                             
 
 
No nyt on isäntä "saanut"  sitten sitä kaipaamansa väriä meillekin. Minulla on vielä pieni lipasto tuunattavana. Sitä pitää pienentää, koska se ei enää mahdu sohvan taakse, koska tämä sohva on isompi kuin edellinen. Saamme sinne stereot piiloon.
Lisäksi olohuoneessamme on vielä nojatuoli, joka on tumman harmaa. Ajattelin kokeilla sen päällystämistä itse. Ellei se onnistu, niin nojatuoli saa sitten vaihtaa kotia. 
 
Näillä väreillä mennään ainakin (toivottavasti) kesän yli.
 
Syksyllä ainakin varmaan puhaltaa uudet tuulet.
 
Olohuoneen harmaa seinä pitäisi vielä maalata samalla harmaalla, mitä vierashuoneeseen laitoin, mutta ei ole oikein sitä inspiraatiota tullut ottaa telaa käteen. 
 
Mukavaa alkavaa viikkoa toivotteleepi Liisa           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 kommenttia:

  1. Kyllä sitä kaikkea on tullut suhuteltua, mutten vielä kynttilöitä ole..mutta kiitosta vaan vinkistä! Meikäläinen kun kirppiksiltä hamstraa kynttilöitä ja aina ne ei miellytä..mutta kun halvalla saa.. =D
    Teillä on kodikkaan tyylikästä ja hyvä se on, että "isäntäkin" viihtyy! Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni! Kyllä me täällä viihdytään. Ensimmäinen kerta se oli minullekin, kun suhauttelin kynttilöihin väriä, mutta sehän onnistui.

      Poista
  2. Kaunista ja harmonista. Mukavaa sunnuntai-iltaa, Liisa.

    VastaaPoista
  3. Hieno sohva! Tulikin upeat kynttilät! Kiitos vain vinkistä! Hyvää viikon alkua!

    VastaaPoista
  4. Upea sohva ja niin kaunista.. Sinä se keksit suhuuttaa kynttilätkin! Mistä nuo taulut ruokapöydän takana on? Minna Immosta? Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mimon mami! Minä kokeilen suhautella vähän sitä sun tätä eikä haittaa, jos ei onnistu. Mutta kynttilöihin ainakin sopi vallan mainiosti. Nuo taulut eivät ole Minna Immosen. Ne ovat Tampereen Pispalan maisemia. Noista toisen on tehnyt eräs tamperelainen taiteilija, jonka nimeä en nyt muista. Minun työkaverini on sitten tehnyt minulle kaksi Pispalan taulua, joista toinen on tuossa seinällä ja yksi on keittiössä. Ne on aivan ihania ja niistä välittyy Pispalan tunnelma. Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  5. Upea sohva ja ihania stailauksia ja tuunauksia, hyvä Liisa!

    VastaaPoista
  6. Hallittu, hillitty kokonaisuus, johon nuo siniset tuovat hyvän lisän :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä en ole hirveän sinisen ystävä, mutta tuo hillitympi sininen menettelee :)

      Poista
  7. Tyylikästä ja levollista. Sinulla on rohkeus tuunata kaikenlaista! Mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kaikkea pitää kokeilla rohkeasti. Jos ei onnistu, niin kuin joskus käy, niin sitten pitää kokeilla jotain muuta konstia. Mutta nuo kynttilät onnistui kyllä suhuttelemaan oikein hyvin ja saa sen värisiä, kuin milloinkin haluaa.

      Poista
  8. Kauniin tyylikäs sohva ja korostusvärit!
    Hyvin on valinta onnistunut ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva Kivitikka! Mies ihmetteli, että tuleeko meille siniset verhot eikä valkoisia.

      Poista
  9. Onpa harmonista ja kaunista. Sielläkin on keväinen spray-kausi menossa. Se on vähän kuin nuo puutarhasakset: kun sakset ottaa käteensä, niin on vähän napsittava sieltä ja täältä... kun on spray-maali avattu, niin sitä tulee suhauteltua kaiken näköisiä juttuja... :) Ihan loistavat suhautus-lopputulokset. Kynttilöitä en olekaan tajunnut tuunata tuolla tavalla... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! kyllä täällä sprayataan milloin mitäkin ja pitihän niitä kynttilöitäkin kokeilla eikä jäänyt varmaan viimeiseksi kokeiluksi.

      Poista
  10. Kuulostaa niin tutulle: kun vaihtaa/ostaa yhden osan sisustuksesta, niin kaikki muukin menee uusiksi ;-) Itse ostin uuden verhokankaan ja meni kaikki somisteet uusiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin se menee Leena :) ja näköjään muuallakin kuin meillä :)

      Poista
  11. Se "lisukevärin" valinta onkin joskus pienestä kiinni, löytää yhden mukavan jutun jossakin värissä, ja yhtäkkiä sitä väriä näkee = haalii sitten enemmänkin :) Siniharmaa pukee aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on totta! En ole sinisen ystävä lainkaan, mutta tuo sininen kyllä menettelee minun silmissäni ja tämä väri oli sitten miehelleni.

      Poista
  12. Tosi kivasti ripaus väriä siellä ja toinen täällä! Harmoninen kokonaisuus :) Istumaan houkuttelevan näköinen sohva :D

    VastaaPoista