Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Miehelle väriä elämäänMeidän koti alkaa näyttää melko valkoiselta, eikä pelkkä valkoinen väri ole oikein isännän mieleen. Kyselee, että miksi, kun sairaalatkin pääsi valkoisesta eroon jo -70 luvulla (tietää, että jos vain minä tekisin oman pääni mukaan, niin kaikki olisi valkoista). Sanoopi aina, että "valkoinen helv....ti". Mulle kun tulee noita sisustuslehtiäkin, on isännällä tapana niitä myös selailla. Yhdessä lehdessä oli pelkkiä valkoisia sisustuksia, joten jätti lukemisen pelkkään selailuun edellä mainitulla kommentilla. No eipä hän juuri muuten puutu minun sisustamiseeni. Mutta kun meitä asuu täällä kaksi, niin on pakko tuoda sitä väriä tähän niin valkoiseen. Nämä tyynyt ompelin siis olohuoneeseen tuomaan sitä väriä isännällekin. Tuleehan sinne muutakin turkoosia. Turkoosin väriläiskillä mennään ainakin jokunen kuukausi ja antaa sitten uudet tuulet puhaltaa. No mies ei juuri kommentoinut mun turkoosia, vaan ilmoitti nauru silmäkulmassa, että olisi itse tykännyt terrakottasta tietäen, että minä inhoan sitä väriä.Tekemäni sisustustikkaat toin olohuoneeseen ja vein pois tuosta nurkasta CD-telineen, kun emme juurikaan levyjä kuuntele. Laitoin sinnekin vähän väriä elämään.


Tikkaillekkin kiipesivät jo pääsiäistiput. No olohuoneen uudistus ei ole läheskään vielä valmis. Siitä sitten tuonnempana.


Loppukevennyksenä isännän sisustusunelma. Ainut paikka, mitä isäntä sisustaa on sen baarikaappi, missä näkyykin tuota terrakottaa olevan ihan tarpeeksi. Pääsin kuittaamaan, että tuon sisustuksen värin eli valkoisen olet ihan itse valinnut.14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, kallis makukin sillä on, mutta antaa isännän "sisustaa" omaa nurkkaansa. Tosin isännän sisustus vaihtuu aika harvakseen toisin kuin meidän kotona muualla, missä värit vaihtuu yhtenään.

   Poista
 2. Hyvähän se on olla isännällä nurkkansa, jota sisustaa... :)

  VastaaPoista
 3. Wau mikä baarikaappi! siis Wau! Ihanaa väriä olet tuonut kotiisi tuo turkoosi on niin kiva väri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on kyllä kaunis väri ja sitä päätin nyt syventää ja Pentikin kankaasta tehdyt hieman "pliisut" tyynyt sai lähteä varastoon. Joo, todellakin miehellä on ihan upea sisältö tuolla kaapissaan. Osaa myös nauttia niistä silloin tällöin, ottamalla hyvän viskin tai konjakin. Vaikka ei se ovi narahda liian usein.

   Poista
 4. Turkoosi valkoisen kanssa on hyvä väri. Ja hieno on miehesikin sisustama kaappi..:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni ne sopivat mukavasti yhteen, mutta saatanhan minä kyllästyäkin siihen nopeaa. Nähtäväksi jää. No miehen baarikaappi oli vähän pilke silmäkulmassa kuvattu. Onhan siellä sitä valkoista ja terrakottaa :)

   Poista
 5. Turkoosi on kyllä nyt pinnalla niin sisustuksessa, kuin vaatekaupoissakin... tosin mikään stylisti en ole kummallakaan saralla, mutta osunut silmään. Itsekin ajattelin uuden työhuoneeni väriläiskäksi juuri tuota turkoosia. Just eilen meinasi lähteä kaupasta jo muutama turkoosi pikkuesine mukaan, mutta viime hetkellä sain hillittyä itseni... kun ei sen huoneen aikataulusta tiedä vielä kukaan... :) Tiedän jo, että mua harmittaa myöhemmin, kun en niitä napannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se ainakin minulla on, että ellen raaski ostaa jotain, niin se harmittaa. Mieheni on siihen jo niin tottunut, että jos johonkin ihastun, niin hän sanoo, että nyt kyllä ostat, et sitten sua harmittaa pitkän aikaa. Kyllä tuo turkoosi jotenkin viehättää ja sopii valkoisen ja harmaan kyytipojaksi. Vaikka ne sitten olisikin vain niitä pieniä. itse olen sitä mieltä, että vaikka on paljon valkoista, niin tekstiileillä ja pikkuesineillä saa sitä kivaa väriä.

   Poista
 6. Moikka! Ihana blogi sulla. Löysin sattumalta ku googlasin sisustuskuvia :) Olen itsekin aina rakastanut sisustamista mutta ikinä sitä ei ole näkynyt omassa kodissa :/ Nyt maalariksi opiskellessa tulee opittua kaikkea ja into tekemiseen kasvaa :)
  Juuri nyt on tuo mintunvihreä mulle sellanen "iiiik ihana"-väri, ja sitä alan nyt tuomaan kotiin kesän ajaksi ainaki :)
  Ehdottomasti tulen seuraamaan blogiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna, kiva kun löysit blogiini! Aiempana on vielä arvonta käynnissä. Käyppä ottamassa osaa, jospa arpa suosisi.

   Poista
 7. Vai vaatii mies väriä elämään :) Hienoja värejä saikin - niin itse- kuin kodin hengettärenkin valitsemat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se oikeastaan vaadi vaan unelmoi enemmän väreistä. Pitää sitä isäntääkin kuunnella (ainakin joskus :))

   Poista