Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

tiistai 10. helmikuuta 2015

Haastetta pukkaa sen seitsemän kysymystä

Sain Väkertäjältä Mitä milloinkin -blogista haasteen eli 7 kysymystä.

1. Musiikki, kirja vai käsityö -jos kaikki, niin käyttö/paremmuusjärjestys?

 


Kaikki kolme ovat minulle tärkeitä, mutta kyllä ykköseksi nostan käsityöt. Se on niin rentouttavaa.
Toiseksi minulle on tärkeää musiikki. Kuuntelen kotona aina musiikkia Tivoli-Audio -radiostani ja sen saa myös otettua ulos mukaan. Kuuntelen vain radio Pookia, enkä tykkää täysin hiljaisuudesta.
Kolmanneksi nostan kirjat. Kuten joskus kerroin minulla on useita satoja keittokirjoja ja viimevuosina on niitä tullut luettua/selattua, koska sitä kautta ruuanlaitto on minulle tärkeää.

2. Sinä saat päättää miljoonasta eurosta. Mille kolmelle kohteelle (asialle, tapahtumalle...) tämän jaat?Jakaisin rahat veteraaneille, kaltoin kohdeltujen lasten hyväksi ja vanhustyöhön. Nuo rahat olisi äkkiä jaettu.3. Innostutko helposti uusista asioista, vai tarvitsetko hetken tutustumisaikaa? Viimeisin innostuksesi kohde?Pitipä oikein hetken miettiä, että innostunko nopeasti vai en. Kaikkeen hömppään en lähde mukaan kovinkaan hanakasti (ainakaan heti :).  Remontista ja sisustamisesta kyllä innostun nopeasti. Viimeisin innostukseni kohde on nyt tuo olohuoneen sisustus, vaikka se onkin odottavalla kannalla vielä. Minä saatan hurahtaa johonkin materiaaliinkin ja sitten homma lähtee lapasesta niin sanotusti.

4. Mielestäsi kaunein kukka ja puu? Ja mahtaako sinulla kasvaa suosikkiasi?Kyllä tulppaanit ovat ehdottomasti minun suosikkejani (ruusujen lisäksi)  ja niitä myös kasvaa pihallamme. Kauneinta puuta ei myöskään tarvitse kauaa miettiä-se on pihlaja. Se on kaunis kukassaan, ruskan väreissä ja sitten kun siinä on marjoja.  Pihlajia löytyy myös pihaltamme.

5. Huono kulttuurikokemus?
Muistuupa mieleeni Tampereelta teatteriesitys "Auervaara". Olin kyllä lukenut kirjankin, mutta näytelmä oli niin pitkäveteinen, että kyllästyin ja odotin vain loppua.


6. Joulu vai juhannus -jos molemmat kumpi ensin ja miksi?Tykkään molemmista, mutta suosikkini on Juhannus, koska kesän odotus täyttyy tuolloin ja luonto on kauneimmillaan. Koivujen tuoksu, juhannusruusut, Suomen lippu, grillaaminen, kuohuviini, sauna ja pulahtaminen veteen kuuluvat ehdottomasti juhannukseen.

7. Keksitkö helposti seuraavat seitsemän kysymystä?
No en keksi, mutta tässä tulee

1. Salainen pikku paheesi?
2. Lemppari tv-ohjelma?
3. Ihanne lomakohteesi-onko se suomessa vai ulkomailla ja mitä odotat lomaltasi?
4. Mikä on turhin väline/kone keittiössäsi ja miksi?
5.Mieluisin vuodenaika ja miksi?
6. Inhottavin kotiaskare?
7. Mitä meikkituotetta ilman et voisi elää?

Haastan Leenan käsityöt -blogin Leenan tähän haasteeseen

Mukavaa loppuviikkoa toivoo Liisa

9 kommenttia:

 1. Pahan pistit, mutta pakkohan haasteeseen on tarttua ;-)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus. Ilman musiikkia ei täälläkään oikein arki suju. Kauniita kukkia. Onneksi mennään kohti kasvukautta. Olen muuten kerran lähtenyt teatteriesityksestä väliajalla pois. Yleensä sinnittelen ja katson melkein mitä vaan, mutta silloin ei vain pystynyt. Oli muistaakseni jokin modernisoitu versio jostain oopperasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin olen kyllästynyt teatterissa, mutta joskus voi käydä niinkin. Töissäkin minulla pitää olla taustalla musiikkia, muuten tuntuu aivan oudolta.

   Poista
 3. Kiva kun vastasit!
  Hyvin samankaltaisia vastauksia olisin itsekin näihin laittanut - mulla joulu vaan ohittaa jussin :)
  Tuo huonoin kulttuurikokemus -kysymys tuli kuin varkain, kun hiljattain vatvoimme paria esitystä, joitten kohdalla olisi voinut jäädä kotiinkin tekemään jotakin järkevää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja piti vielä sanomani, että hyvät jatkokyssärit olit keksinyt! Vastasin mielessäni noihin oitis :)

   Poista
  2. Kiitos itsellesi :) Ei ole muuten helppoa keksiä kysymyksiä.

   Poista