Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

lauantai 28. helmikuuta 2015

Espanjanreissua



Kevätloma on sitten vietetty ja tällä kertaa loma ei suuntautunut Kanarialle vaan ystäväpariskunnan kanssa Manner-Espanjaan. Hyvä niin, koska Kanarialla säät eivät ole olleet kovin hyvät. Kanariansaaret ovat olleet kestosuosikkini talvella, enkä ollut aiemmin käynyt Manner-Espanjassa. Aamupäivät ja yöt olivat viileät, joten lämmintä vaatetta sai olla mukana. Iltapäivällä aurinkoisella terassillamme lämpö kipusi varmasti +30 asteeseen. Meno Torremolinoksella oli rauhallista, vaikka turisteja olikin. Monet ravintolat avaavat ovensa vasta maaliskuussa.
 

Suuntasimme siis Torremolinokseen. Hotellina oli Melia Costa del sol. Upea hotelli merinäköalalla. Aamiainen oli todella runsas ja myös shamppanjaa oli tarjolla tuolloin. Pari kertaa myös ruokailimme hotellissa ja täytyy sanoa, että jo herkulliset alkupalat seisovasta pöydästä saivat vatsan täyteen.
Tapaksiakin tuli tietysti nautittua. Yhtenä iltana suuntasimme hyvät arvostelut saaneeseen Nepalilaiseen ravintolaan, mutta minulle, joka olen todella kriittinen ruuan suhteen, se oli pettymys.



Lomamme aloitimme suuntaamalla Fuengirolaan kuuntelemaan ihanaa Juha Tapiota.


Appelsiinit olivat kypsymässä...



ja kukkaloistoakin näkyi





Törmäsimme myös karnevaalikulkueeseen



Emme ole mitään rannalla löhöilijöitä, joten tykkäämme kävellä ja välillä myös vaihtaa maisemia. Yhtenä päivänä sitten suuntasimme junalla Malagaan.



Viikko meni aivan liian nopeaa ja paluu arkeen alkoi.


Tulihan siellä shoppailtuakin ja hankittua muutama mekko ja muuta kivaa, kuten askartelua varten juttuja. Sormet jo syyhyää, mitä kaikkea niistä keksinkään. Paras löytöni oli kuitenkin tämä hevonen, johon heti ihastuin ja pakko oli ottaa se mukaan.

Nyt sitten taas työt kutsuvat ja seuraavaa lomaa odotellaan.

Ensi kuun lopulla blogini täyttää vuoden, joten arvontaa minunkin on synttäreiden kunniaksi laitettava tulemaan. Mutta siitä sitten myöhemmin.

Mukavaa viikonloppua toivottelee Liisa

24 kommenttia:

  1. Aurinkoista arkea loman jälkeen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mimonmami. Kyllä se paluu arkeen tuntuu ankealta..

      Poista
  2. Tuollaisen appelsiinipuun kun saisi omallekin pihalle!
    Hyvät "hevoskaupat" olet tehnyt, hieno heppa.
    Nyt toivotaan aurinkoista maaliskuuta tänne kotimaahan, kevättä on niin paljon mukavampi odotella aurinkoisessa säässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, kyllä olisi kiva saada tuollainen appelsiinipuu pihalleen. Saatikka, että noita kasvoi keskellä Torremolinosta kaduilla koristeena. Hevonen oli huippulöytö. Toivotaan, että meilläkin alkaa lumet sulaa oikein urakalla. Vielä meillä sitä kuitenkin riittää.

      Poista
  3. Täällä flunssaisena kotisihvalla nuo kuvasi näyttivät niiiin ihanilta! Mukavaa lauantain jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villa Kardemumma, pikaista paranemista sulle. Kyllä pyrähdys aurinkoon ja lämpimään piristää kummasti. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

      Poista
  4. Kiva heppa. Espanja on ihan paras paikka lomailla, olipa sitten saarella tai mantereella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hepan kun näin, niin kyllä hypistelin. Poistuin kaupasta ja mainitsin siitä miehelleni. No hänpä sanoi, että hae se ihmeessä, ettei sinun tarvitse taas viikkotolkulla harmitella, ettet sitä ostanut. Viimeksi Tallinnan reissulta lähti lammas mukaan, nyt tuolta hevonen. mitähän seuraavaksi. Espanjassa on mukava lomailla ja kun tutut lomakohteet, niin on kiva aina palata uudelleen.

      Poista
  5. Oi mitä ihania kesäkuvia. Ihana loma teillä ollut ja vielä Juha Tapiokin noin lähellä....ihan huippua! Mukavaa lauantaita Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli hieman ankeaa palata takaisin. Olisin ollut vielä toisenkin viikon, mutta kun on nuo työt meillä molemmilla. Ehkä sitten eläkkeellä pääsee Espanjaan pidemmäksi aikaa. Juha Tapio oli todellakin aivan huippu ja se olikin ainoa ilta, kun kävimme oikein hurvittelemassa.

      Poista
  6. Ihana lomapaikka! Hienon löydön teit! Mukavaa viikonloppua ja hauskaa työviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Kesäkesäkesä! Oli varmasti mukavaa nauttia lämmöstä ja auringosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Marianne, siis tuo oli niin tervetullut loma tämän pitkän talven jälkeen. Nyt voi alkaa odotella kevättä ja kesää :)

      Poista
  8. Oi, olipa ihana yhteenveto lomastamme Torremolinoksessa ! Pääsi ajatuksissa palaamaan sinne takaisin, sillä olisimme mielellämme olleet siellä pitempään. Luulenpa vaan, että lähdemme tuonne uudelleen <3

    VastaaPoista
  9. Timoki tykkäs ! Kysyi heti miten tätä voi tykätä :D

    VastaaPoista
  10. Kuulostaapa ihanalta reissulta. Hiihtolomakelit eivät oikein suosineet Suomessa lomailijoita, joten erittäin hyvä valinta suunnata ulkomaille... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aurinkoloma on paikallaan, vaikka Lappikin olisi ollut kiva. Taitaa jäädä tältä keväältä, sillä seuraava loma on vasta toukokuussa. Ellei sitten ota pitkää viikonloppua.

      Poista
  11. Oi, loma aurinkoon kuulostaa ja näyttää kyllä ihanalle! Ja kelikin on ollut ihan loistava, kyllä sitä arkea sitten taas jaksaa!
    Meillä oli loma suunnitteilla Benalmadenaan, mutta jäi sitten toteutumatta, ehkäpä ensi keväänä!
    Hyvät heppakaupat olet tehnyt :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko etelässä ja kun palasi, niin odotti, että olisi täälläkin jo kevät pidemmällä. Mutta pikkuhiljaa se tulee. Heppaani olen enemmän kuin tyytyväinen ja käsityönä tehty.

      Poista
  12. Aurinkoa ja lomaa täälläkin odotellaan - kun nyt vaan ei tuo yks ilmailufirma alkaisi lakkoilla kovin laajasti...
    Tuliaishevonen on varmasti pitkäaikainen sisustusesine :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun voi odottaa aurinkoon pääsyä. Niinhän se ilmailufirma lakkoilee. Toivotaan, ettei lopeta toimintaansa. Mieheni tiesi heti kun kannoin hevosen kaupasta, mihin aion sen laittaa. Ja osui aivan oikeaan.

      Poista