Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

torstai 29. tammikuuta 2015

Tuubihuivi ilman puikkoja




Aikoinaan neuloin todella paljon mekkoja ja villapaitoja, mutta sitten tuli stoppi, enkä ole kutimia ottanut vuosiin esiin.



Taika-lehdessä oli niin hauskat ohjeet, miten voit neuloa ilman puikkoja, joten tätä oli pakko kokeilla. Ohjeet oli todella helpot. En löytänyt ohjeessa ollutta lankaa, joten ostin Novitan Crystal-lankaa. Langassa oli pieniä paljetteja, joten lanka oli todella kaunista.

Ranteet toimii siis puikkoina.                                                                      
 

Ohjeessa oli tehty kaulahuivi, mutta minä neuloin tuubihuivin. Aikaa meni pari tuntia. Tosi ihanan pehmeä tuubi tulikin ja anoppini tilasikin itselleen samanlaisen, mutta jonkin toisen värisen. No täytyyhän se anopillekin tällainen tehdä. Oli todella helppo tehdä ja nopea.

22 kommenttia:

  1. What?
    Kauniille näyttää! Pitää testata josko itsekin osaisi!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Minäkin yllätyin niin positiivisesti, kun näin nuo ohjeet, että oli pakko kokeilla ;)

      Poista
  3. Katselin tuota samaa ohjetta ja mietin, että pitäisiköhän koittaa. Tämä voisi olla hyvää tekemistä hiihtolomalle. Tosi kaunista tuo lanka ja lopputulos upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuohan on hauskaa tekemistä vaikka automatkalle, ellei tarvitse itse ajaa.

      Poista
  4. Kaunis tuli tuubihuivista! En ole vielä kokeillut, mutta yhdessä lankaliikkeessä myyjä kerran esitteli tuota tekniikkaa. Nopea ja helppo kuulemma. Pitäisi varmaan kokeilla:)

    VastaaPoista
  5. Kiva lopputulos :-) Sormineulottujen huivien ohjeita olen katsellut, mutta tuo ranneneulonta oli uutta.

    VastaaPoista
  6. Näin myös jossain käsityölehdessä esittelyn tuosta tekniikasta. Hieno huivi! Täälläkin on kutominen jostain syystä jäänyt vähemmälle. Nuorempana tuli tehtyä villapaitoja ja neuleita. Kausittain menee innostus, kun tekee mieli kokeilla uusia juttuja ja tekniikoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! Kyllä minäkin jotenkin kyllästyin tekemään niitä villapaitoja ja aina oli jokin paita tulossa. No eihän sitä tiedä, vaikka innostuisi taas jossain vaiheessa.

      Poista
  7. Tosi kaunis huivi ja väri! Sinua pitääkin nyt onnitella, Liisa. Voitit blogini siemenarvonnassa. Onnea! Lähetätkö yhteystietosi: myusualdailylife@gmail.com -sähköpostiini?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Oli mukava ylläri. Laitoin sinulle sähköpostia :)

      Poista
  8. Onpa tosiaan hyvännäköinen huivi. Tekisi itsekin mieli kokeilla, mutta ei taida löytyä ihan heti sopivaa lankaa; olen allerginen akryylille ;-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Tuonhan voi tehdä minkälaisesta langasta vain.

      Poista
  9. Tuo malli on kyllä nopsakka tehdä, ja kaikki sormikoukkuamiset muutenkin - nopeasti syntyy uutta. Hieno valkoinen versio.

    VastaaPoista
  10. Minäkin näin tuon ohjeen. Ihana, että kokeilit sitä! Kiva nähdä livenä, että ohje on helppo toteuttaa!

    VastaaPoista
  11. Дуже цікава робота! Нещодавно бачила інструкцію схожого шарфа на телебаченні!)))

    xoxo, Juliana | PJ’ Happies :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Juliana. En saanut siirrettyä käännöstäni googlekääntäjästä tänne. Kiva, kun uskalsit kommentoida. Tuon tekeminen oli helppoa. Aivan samalla tavalla kuin neuloisit puikoilla, mutta tässä tapauksessa käytettiin vain ranteita. terveisin Liisa

      Poista