Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

lauantai 22. marraskuuta 2014

DIY Enkeli ja tuunattu tuikkukirkko

 

 


Löysin kirppikseltä koristenauhaa, missä oli pujotettuna massasta tehtyjä enkelin siipiä. Irrotin siivet ja päätin tehdä enkeleitä. Laatikon pohjalta löytyikin juuri sopiva määrä kristalleja. Kristalliin pujotin siimaa ja sen jälkeen nuo siivet ja pääksi helmi. Niin syntyi enkeli...
 

 

 

Jonnekin nämäkin jouluksi menevät riippumaan....Tämänkin tuikkukirkon löysin kirpparilta eurolla. No ei ollut minun tyyliäni, mutta minähän näin sen valkoisena.


 
Minä suhautin muutaman kerroksen valkoista maalia pintaan ja niin pääsi valkoinen kirkko noiden muiden valkoisten talojen ryhmään.

20 kommenttia:

 1. Voi itku, joskus nyt alkuvuonna mä jätin kirppihyllyyn vähän samanmoisen "oudon" värisen tuikkutalon, ja sitten jälistäpäin kävi mielessä, että voishan sen tuunata! Ehkä vaikutti sekin, että just olin siivonnut menneen joulun pois... Hieno tuli tuosta, ja kivoja kristallienkeleitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ennen joulua varmaan tulee kirppiksille sanotaankonnyt suoraan, että noita hirveän näköisiä hökkejä. Minä niitä etsin sillä silmällä ja suhautan valkoiseksi. Niistä saa helpolla kivan näköisiä. Noi kristallienkelit on paremman näköisiä luonnossa :)

   Poista
 2. Enkulit on kauniita! Tykkään kristallin loisteesta :-)
  Tuikkutalo on nappituunaus, hienoa, kun on näkemystä lopputuloksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rouva Kivitikka. Minustakin on tullut vähän harakka :) usein kun näkee kirppiksellä jotain, niin näen sen jo tuunattuna ja otan sen. Noi siivetbkun näin, niin mietin että jotain enkeleitä niistä teen, mutta idea tuli sitten myöhemmin :)

   Poista
 3. Wow! Tuikkutalosta tuli hieno. Kelpaisi meillekin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Leena. Noitahan löytyy kirppareilta.

   Poista
 4. heips, täällä ollaan vastavierailulla. ihana blogi <3 mä niin kadehdin ihmisiä jotka näkee "ruman kauniina" ja osaa tuunata sen ruman tosiaan kauniiksi. Mä niin rakastuin tohon tuikkukirkkoon <3

  VastaaPoista
 5. Kristallit on niin kauniita! Nyt täytyy lähteä siipiostoksille. Jos siipiä löytyisi valkoisina, nämä voisivat olla kesät talvet" kristallikeijuna" näkösällä, eikö totta.
  Kiitos inspiksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä :) Siivethän voi aina maalata, ellei löydy mieleisen värisiä. Minulla roikkuu juurikin kaksi keijua olohuoneen kaapin vetimissä kesät talvet ja ovatkin valkoisia.

   Poista
 6. Tulipas sieviä enkeleitä, ja pienellä vaivalla! Itselläkin ollut ajatuksena noita tehdä - tulikohan nyt inspiraatio... :) Ja maalaamalla saa monesta ihka uuden näköisen ja oman näköisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulenpesä. Niin todellakin pienellä vaivalla. Ensin ostin siivet ja sitten tuli inspis, että miten nuo enkelit teen. Tuosta kirkosta tuli sopiva tuohon valkoiseen taloryhmään.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina ja tervetuloa blogiini. Tulen vastavierailulle piakkoin :)

   Poista