Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

torstai 28. elokuuta 2014

DIY Betonista avainnaulakko

Älkää nyt naurako, mutta tämän aikaansaamiseen piti oikein käyttää tuotekehittelyä eli ajattelua. Ja tämä on sitten viimeinen betonityö tänä syksynä.
Minä bongasin kirpparilta tämän kalavuoan ja pienen empimisen jälkeen se lähti mukaan, vaikka en tiennyt mitä sillä betonista tekisin. Mutta se oli niin hauskan näköinen joten ajattelin, että kyllä siitä jotain syntyy. Ensimmäisen kalan tein ja pyörittelin sitä ja mietin, että mitä ihmettä teen tällä. Uistimesta se sitten lähti. No ensimmäinen tekele meni roskiin, kun en saanut siihen koukkuja porattua. Seuraavan tein ja katkaisin vanhasta metallihenkarista pätkät koukuiksi ja taittelin ne L-muotoon ja painelin betoniin.Sitten vain taivuttelin ne koukun muotoon ja niinhän siitä tuli naulakko. Eihän se ole täydellinen, mutta kun itse tekee, niin saa sellaisen kuin tulee.
Voisihan siinä pyyhkeitäkin pitää...
 Mutta meillä ne sai paikan avaimien "naulakkona".

8 kommenttia:

 1. Tuotekehittelykannatti,ihan mahtavan hyvä idea! Niin hyvä että joudun kopsaamaan,kaveripiirissä on pari kalamiestä ja voi vimpula mikä (joulu)lahjaidea heille:) Kakkuvuokakehyskin on tosi kaunis,ihania ideoita,loma on tehnyt tehtävänsä,ei sillä ettetkö töissä ollessasi ihania juttuja saisi aikaiseksi mutta ymmärtänet mitä tarkoitan♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Kirsi. Kiva jos sait idean. Pari viikkoa on sadellut ja mummon lipaston kimpussa olen ollut pääasiallisesti, mutta sitten puuhaillut noita juttuja. Ensiviikolla työt kutsuvat. Onneksi vain pari viikkoa töitä ja pari viikkoa jälleen lomaa. On tuollainen pehmoinen töihin paluu ja Lappi kutsuu :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! ei sitten jäänytkään viimeiseksi työksi, sillä sain työkaveriltani tilauksen niistä kärpässienistä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No ei nyt ihan huipputuote, mutta hauskahan se on ja vaati todella vähän miettimistä sen toteuttaminen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Jokke! Näissä betonijutuissahan on vain mielikuvitus rajana :)

   Poista