Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

torstai 24. heinäkuuta 2014

Vanhan öljylampun tuunaus


Helteet jatkuu edelleen eikä jaksa mitään suurempia juttuja tehdä työpäivän jälkeen, mutta jotain pientä puuhastelua....Mieheni Ulla-täti siivosi varastoaan ja kysyi, haluaisinko hänen vanhan öljylamppunsa ja tuunata siitä itselleni uuden lampun. Tokihan se minulle kelpasi, onhan noissa vanhoissa lampuissa se jokin ja olkoon tässä sitten se vanhan öljylampun "henki". Lamppuhan oli muuten aivan ehjä ja toimintakunnossa.
Lamppu oli kulunut ja pölyinen ja maali lohkeillut. Kuinkahan kauan lienee varastossa ollut. Minä hioin ja maalasin lampun uudelleen tietysti samanväriseksi.

 Uusi ja vanha sulassa sovussa, vaikka toinen lamppu on uudempi ja siinä on ledivalot. Vielä ne etsii paikkaansa, mutta kyllä ne varmasti yhdessä menevät jonnekin valaisemaan syksyn ja talven pimeitä iltoja....

6 kommenttia:

 1. Yllättävän pian tulevat pimenevät illat ja lyhdyille ja lampuille tulee tarvetta.

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin mukavaa kun ihmiset tarjoavat tuunattavaa,aika usein mullekin sanotaan että sä varmaan keksit tehdä tälle jotain:) Ja oikeassahan tuo miehesi täti oli,niin on kaunis lopputulos:) Eikä se tosiaan ole kuin yks humpsaus vain niin iltaisin on jo niin pimeää että saa lyhtyjä poltella..

  VastaaPoista
 3. Aivan samaa ajattelin, että kiva, kun toiset huomaavat kysyä ennen kuin vaikka laittavat esineen kiertoon. Kauniin punainen väri lyhdyissä!

  VastaaPoista
 4. Vanhoilla myrskylyhdyillä saa kivan tunnelmavalaistuksen vaikka saunapolulle ;-) Tuli niin hieno, että voisi luulla uudeksi.

  VastaaPoista
 5. Näin juuri - tuunaamalla uutta, hyödyllistä ja nättiä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tytöt! Ihan kiva siitä tuli ja vähällä vaivalla. On se mukavaa, kun toinen näkee jonkun tavaran romuna ja toinen näkee mahdollisuuden. Odotellaan jo Venetsialaisia, joita vietetään kuukauden päästä. Silloin laitetaan valoja ja kynttilöitä joka paikkaan.

  VastaaPoista