Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

tiistai 3. kesäkuuta 2014

DIY "Emännän pöytä "


Tuunasin itselleni "emännän pöydän"


Löysin tämän  kirppikseltä. Oliko tämä sitten alun perin metallinen pöytä vai jakkara, en tiedä. Mutta taisi olla niin, ettei edellinenkään omistaja tiennyt, kumpi se oikein oli, kun oli aivan uusi. Mutta heti näin, että tuosta tulee minulle pöytä tai siis pöydän osa.

 Minulla oli visio, että olisin halunnut tehdä siihen kannen todella isosta kattilan kannesta tai sitten muuripadan kannesta, missä olisi ollut ripa, mutta eihän sellaisia löytynyt. Sitten muistin, että appeni on minulle sorvannut tämän ison kynttilälautasen. Siihen oli valunut talia, joten se on jäänyt ikävän näköiseksi. No tästä siis kansi pöydälle. Hioin lautasesta kaikki talit pois.
Tuo vihreä värihän oli melko pirteä, mutta ei alkuunkaan meidän kotiin sopiva. Maalasin metallisen alaosan sekä puisen kannen tietysti valkoiseksi ja ruuvasin posliinisen ruusuvetimen kiinni kanteen.
Tuo ruusuvedinhän on samanlainen, kuin terassini pikkukaapissa eli siis sopii sarjaan.


 
Tuosta ruusuvetimestä on helppo nostaa ja siirtää pöytä pois paikasta toiseen. Siis ei aivan normaali pöytä.
 
 
 Ristin sen siis "emännän pöydäksi" vaikka saa sitä miehenikin käyttää.    
 
 

 

 

 

 

4 kommenttia:

  1. Olen katsellut noita metallisia jakkaroita kaupassa vaalean punaisena ( 8€) varajakkaroiksi pihalle, niitä kun voi pinota, joten veisivät vähän säilytystilaa. Tuunauksellasi jakkarasta tuli niin kiva pikkupöytä, että seuraavalla kerralla taidan ostaa itsekin tuollaisen jakkaran jatkojalostettavaksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta. Se oli siis jakkara. Kevyt ja helppo siirrellä tuon nupin ansiosta :) Maksoin tuosta jakkarasta 5 euroa, mutta näytti olevan aivan uusi :)

      Poista