Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

DIY Betonista on moneksi

Nämä sementistä valamani roihujen alustat ovat jo useita vuosia vanhoja ja onhan sieltä joku koristekivikin jo irronnut. Ostin muovisen salaattikipon ja samaa sarjaa olevan pienemmän kipon, mistä sain tuikulle kipon.
Ostin rautakaupasta rautaoksidia ja olen tehnyt monen värisiä roihujen alustoja ja tuikkukippoja- mustia, vaaleanpunaisia, ruskeita. Väriä voi itse säädellä rautaoksidin määrällä ja koristeena voi käyttää ihan mitä vain. Olen käyttänyt tavallisia koristekiviä, lasisia koristekiviä ja simpukoita.Näitä uskaltaa pitää puualustallakin eivätkä kuumene.Tässä yksi tuikulle tekemäni kippo. Kun valoin isompaan kippoon sementtiä, niin laitoin siis sen isomman kipon päälle pienemmän kipon ja sen sisään öljyllä voitelemani ison tuikun. Tämä pienempi kippo teki siis sementtiin sen kolon. Samalla kertaa tuli siis kaksi kippoa.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Näitä tuli tehtyä myös lahjaksi. Käytössä myös talvisin.

   Poista
 2. Onpa kiva nähdä tällainen toteutus. Olen kokeillut laittaa sementtiä raparperinlehdelle, ja niitä tein useampia. Jotain muutakin houkuttelisi kokeilla kesällä :)

  VastaaPoista
 3. Minun pitää kokeilla sementtiä joillakin lehdillä, jota en ole koskaan tehnyt. Olen tehnyt myös yhden ruukun valamalla ja päälystin sen mosaiikilla. Sementti on niin hauskaa ja siitä saa niin monenlaista myös värjäämällä

  VastaaPoista