Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

perjantai 14. maaliskuuta 2014

BULLED PORK, PITALEIPÄÄ JA COLESLAWTA

Olen hurahtanut tuohon Bulled porkiin ja olen tehnyt sitä monella tavalla. Lisänä olen tarjonnut pitaleipää ja  joko valkosipulimajoneesia tai creme frechiä maustettuna valkosipulilla ja sinapilla. Lisäksi coleslawta.

Oma Pulled Pork reseptini ohessa

PULLED PORK
n 2 kg pala possun kasleria
merisuolaa ja grillimaustetta

Laita alumiinifolioon ja kiedo foliota ympärille tiukasti  monta kierrosta. Laita päälle  silavaa. Laita uuniin 95 oC 10 tunniksi uunivuoan päälle.



 
 
 

Revi liha ja mausta ennen tarjoilua.


PITALEIPÄ

Tästä tulee 8 leipää

3 dl vettä
25 g hiivaa tai yksi pussi kuivahiivaa
1 tl suolaa
2 - 3 rkl oliiviöljyä
6-7 dl vehnäjauhoja

Sekoita hiiva lämpimään veteen.
Lisää loput aineet ja vaivaa kimmoisaksi.
Laita tunniksi nousemaan noin kaksinkertaiseksi liinan alla.
Jaa taikina 8 osaan ja pyöritä pullia. Laita rohkeasti jauhoja pöydälle, sillä taikina tarttuu käsiin ja pöytään helposti.

Laita leivinpaperi pellille ja ripottele leivinpaperille vehnäjauhoja.
Kauli pullat noin 15 senttiä halkaisijaltaan oleviksi leiviksi ja laita yhdelle pellille aina 4 leipää.
Laita liinan alle kohoamaan vielä puoleksi tunniksi.
Paista 275 oC 7 minuuttia.
Ota uunista ja viillä leipien kylkiin viillot ja laita leivinliinan alle.


 

COLESLAW
Suikaloitua kaalta ja porkkanaa
Kastike:
1 dl majoneesia
1 dl Creme Frechiä
6 tl valkoviinietikkaa
2 rkl Dijon-sinappia
suolaa maun mukaan

sekoita kaikki ainekset ja laita jääkaappiin vetäytymään seuraavaan päivään.



Ja eikun nauttimaan ....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti